#BlogXMas - Mine Jule Dekorationer i år

Så fik jeg taget lidt billeder af julepynten i år, og det er gået op for mig at der faktisk ikke er ret meget. Det virker dog langt hyggeligere i helhed end billederne viser, men sådan er det jo nok når man vælger at dele det op billedmæssigt. Men i år igen har jeg holdt mig til det naturlige og frost-temaet. Jeg elsker det og det bevarer det lyse indtryk af stuen. Jeg elsker det!

I dagslys

Om aftenen (Nogle af dem med lys)
Og ja jeg har en falskt juletræ, men det er altså mest praktisk i min lille lejlighed, mht. Cosmo og bare generelt. Ville dog ELSKE at have et ægte et af slagsen hvis det kunne lade sig gøre. Og apropos juletræer, så kommenterede TreeTime.dk faktisk en af mine tweets i sidste måned hvor jeg omtalte mit elskede juletræ. Lidt skægt og vi skrev lidt frem og tilbage og jeg læste lidt om deres koncept, og det synes jeg faktisk er så genialt og perfekt, så det vil jeg gerne dele med jer - hvis ikke I allerede kender til dem.

Det går ganske simpelt ud på at du hopper og bestiller det ønskede juletræ og så får du det leveret. Det er sku da skide smart! Og så er det overraskende billigt og så behøver man ikke stå i sidste øjeblik og panikke fordi man ikke kan finde nogen der sælger juletræer dagene op til Jul. Ja jeg synes altså det er smart når nu vi lever i sådan en travl verden hvor man gerne vil nå langt mere end der faktisk er realistisk. Så på denne måde sparer man tid og penge og får det leveret lige til døren. Ja jeg synes altså det fortjener lidt opmærksomhed. Og ved I hvad det bedste er? De kommer sku også og henter det efter Jul hvis man ønsker det. *Hahahahahahah* Se det er sku hvad jeg kalder service i topklasse. :P Det synes jeg er lidt skægt. Og nej dette er ikke sponsoreret. Synes bare det var så genialt og sjovt at jeg synes det fortjener lidt omtale.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Peppermint Melon" der er en sort te med kanel, pebermynte og lakrids. Her rynkede jeg en smule på næsen da jeg læste ingredienserne for jeg er ikke den store fan af lakrids i te, men.. jeg synes ikke den smager af lakrids. Overhovedet ikke. Den er både frisk men også dejligt krydret. Slet ikke nogen dårlig te. :D
Dagens pakkekalender er er skønt marcipanbrød med cognac. Mmmm... Noget af det bedste man kan få fra Anthon Berg hvis I spørger mig. *Hehe* Elsker den. Så den skal nydes senere i aften med resten af min bog. Regner nemlig med at få den læst færdig i dag så jeg kan få skrevet en anmeldelse af den til weekenden.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

4 kommentarer:

 1. Virkelig flot og gennemført synes jeg. Er helt vild med de glas hvor der er bambier i :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Det er nu ræve og ikke bambier, men det kunne lige så godt have været det. :D

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud søde og elsker bare at de små fine ræve leger i sneen.. Perfekt..

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)