Jeg var tæt på at få gæster imens jeg var nøgen denne morgen

Havde det ikke været fordi min vicevært ringede og vækkede mig, så havde jeg været nødt til at åbne op for varmeafmåler-manden nøgen. Så I kan godt forestille jer at jeg pludselig fik travlt. :P Havde ellers sat vækkeuret til, men af en eller anden grund havde jeg ignoreret det og bare sovet videre. Det sker efterhånden ret tit. Men jeg kom op og fik tøj på, så jeg kunne være nogenlunde anstændig da han kiggede forbi.

Jeg glemte så at høre ham om, om han kunne kigge på radiatoren i stuen, da den tidligere har drillet. Den kan stå og blive voldsom varm selvom den er slukket og det gjorde den så igen her til aften da viceværten var forbi. Vi havde lige været henne og stå op af den hvor den var kold og 10 min efter står den og koger helt voldsomt. Imens den er slukket. Så jeg fik ringet til udlejer, men tror han på mig? Nej.. lige så snart det kommer til at koste ham penge så kommer han med 10.000 bortforklaringer og siger man lyver. Jeg er sku så træt af ham. Så vi ringede efter vores faste VVS'er, som så kommer forbi i morgentidlig. Så jeg må lige se om jeg kan overleve at her føles som i et overophedet drivhus der ville passe perfekt til jungleplanter - varmt og fugtigt. Virkelig klamt indeklima. Kan ikke åbne op for vinduer og altandør, da det bare vil gøre varmen værre, da radiatoren så vil komme til at buldre endnu mere derudaf. Men der er sku ikke noget at sige til at min varmeregning er ualmindeligt høj og jeg kommer til at betale en formue næste gang. *Suk* Ved sku snart ikke hvad jeg skal gøre. Men må bare vente til regningen lander og se hvor slemt det står til.

Ellers har jeg bare fået færdiggjort lidt projekter i dag og fået taget billeder af ting jeg skal bruge til bloggen. I morgen havde jeg ellers planer om at nå lidt kreativt, men de gamle ringede i dag og inviterede mig til julefrokost i morgenaften. Så må vente med det kreative til Lørdag. Jeg skal nok nå det hele på et tidspunkt. *Hehe* Jeg fik også lige en idé mere til et indlæg i Julekalenderen, så nu mangler jeg kun 3-4 dage at finde på noget til. Så hvis I har nogle idéer, så smid dem endelig til mig. ;)

Jeg vil smutte. Har lige et par YouTube-videoer jeg gerne vil se og så skal jeg have læst min bog færdig inden jeg hopper i seng. Håber I derude har haft en skøn Torsdag og er kommet godt ind i December.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)