#BlogXMas - Min Jule Zentangle / Zendoodle

Det er ved at være noget tid siden sidste gang jeg lavede mig en zentangle/zendoodle og nu hvor det er Jul, synes jeg det var oplagt at lave en der passer til det. Så der blev fyret op for det hele. Julekrans, Rensdyr/Hjort, Mistelten, Kristjørn, Julekugler, Juletræer, Julestjerne (blomsten), Julegaver, Lyskæde osv... Jeg gik igang med den for efterhånden nogle uger siden, men det er først nu her jeg er blevet færdig med den.

Det er ikke hver dag jeg føler mig i det kreative hjørne, så derfor har det taget noget tid. Men på aftner hvor jeg sidder og ser film eller Julekalender, så kan jeg godt finde på at hygge med noget kreativt. Og det er denne zentangle/zendoodle så et resultat af. Billeder får I her:


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Gingerbread Man" der er en sort te med kanel, ingefær, kardemomme og æble. Dette er hvad jeg vil beskrive som den ultimative æblete. Det er ikke alle slags æblete jeg synes om, men denne er overraskende god! Tror det er pga. kardemomme og kanel. Det giver lige den der lækre smag.
Dagens pakkekalender er en chokofant-stang og sådan en går man aldrig helt galt i byen med. De smager super godt, så den vil jeg nyde med det samme.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)