Skriver lister og lister og lister

Alt er bare gået galt i dag. *Haha* Jeg har ikke nået ret meget af det jeg ville pga. lyset, distraheringer og mange andre ting. Men det jeg ikke nåede i dag når jeg i morgen - håber jeg. Sådan er det når man påtager sig lidt for mange personlige opgaver og planlægger for meget man gerne vil nå. :P Men har ikke så mange ting på to-do-listen til i morgen, så der er plads til lidt flere ting. Eller... egentlig ikke, men det bliver der nødt til at være plads til. :D Næste uge bliver travl. Jeg har en hel dag i Odense og så er weekenden også booket. Såå... Det er faktisk nu i disse dage jeg skal nå en masse. Men det går nok. Må jo bare sove og slappe af efter Jul.

Jeg skal også have skrevet indkøbs-seddel til juledagene. Det ville være mega surt at løbe tør for mad når butikkerne ikke har åben. Var nede for at finde inspiration til mad i juledagene i dag, men jeg opgav simpelhen. Der var så mange mennesker dernede og det var ikke til at komme til kølediskene for store fluffy vinterjakker der stod og blokerede for det hele. Så jeg må bare skrive nogle ting ned og så leve af det samme i 2-3 dage. *Hahahaha* Og så kunne jeg jo lige så godt få skrevet indkøb ned til Nytår også. Skal være hos mig selv igen i år og hygge til film, så der skal handles ind til lækker mad. Det bliver dyrt, men det sker jo også kun én gang om året, ik?

Nå... Må hellere komme ud til mine ris i køkkenet. Hyg jer alle sammen! :D

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)