Forandringer på Bloggen og forberedelser til Nytåret

De kvikke af jer har nok opdaget at der er sket lidt på bloggen de sidste par dage. Jeg har også været ret stille, men jeg har været gang med at redigere i mine gamle overskrifter på indlæg og så har jeg fået lavet et nyt design. Der var over 3000 indlæg, så det tog mange timer. Men nu er bloggen så også klar til det nye år. :D

Derudover så har jeg også fået handlet det sidste ind til Nytåret. Mangler nogle praktiske ting, men håber jeg kan få lokket min far til at køre mig på et tidspunkt. Men nu er jeg klar og er sikker på at jeg nok skal komme godt ind i det nye år. Det bliver en ganske stille og rolig aften for mig - lige som sidste år. Gider ikke mange mennesker, druk og stank af alkohol og cigaretter. Det er sku for klamt. Så jeg hygger herhjemme for mig selv. Så er jeg sikker på hvad der sker og hvad jeg kan forvente. Styrer det hele selv.

Er I selv ved at være klar?

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud på billederne, du ønskes et kanon godt nytår herfra!

  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde. :D Håber du får en fantastisk aften og en god start på 2016.

   Slet
 2. Godt nytår,er også til de rolige nytårsaftener,sammen med et par gode venner og børn :)
  Hvor har du købt dine rensdyr henne,de er så fine :)
  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde :)
   Det lyder også hyggeligt.

   Dem købte jeg i Føtex sidste år til Jul. Så dem ikke igen i år, så ved ikke om man kan få dem længere. Men ja de er super søde og jeg er så glad for at jeg fik dem købt. Har dem stående fremme hele året dog da jeg synes de passer perfekt ind i min stil.

   Kram

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)