Min Nye 3-i-1 Toaster

Jeg fik mig en ny toaster i julegave, som I nok har set, og den skulle testes i dag. Det er en af den slags der er udskiftelige plader i så man kan lave lidt forskellige ting i den. Det er ikke en af de der dyre smarte nogen, men tænkte at den alligevel skal have en chance. Hvis den viser sig at være god, så er det den perfekte toaster. Jeg har som sagt lige testet den og her er hvad jeg synes.

Den er super nem at skifte plader på og der er alm toast plader, vaffel plader og så dem jeg har brugt i dag - plader der kan ligge noget lidt større på såsom en sandwich.

Den varmer hurtigt op og lugter ganske afskyeligt første gang, men sådan er det med de fleste køkkenredskaber man bruger for første gang. Og den bliver utroligt varm, så man skal virkelig passe på fingrene. Oversiden af toasteren er livsfarlig imens den er tændt og også længe efter man slukker den. Min plastikplante der stod lidt for tæt på smeltede i hvert fald og har efterladt noget plastik på toasteren. Det skal jeg lige have renset af når den er kølet nok af.

Selve de sandwiches jeg lavede var med kalkun og pepperoni og næste gang tror jeg, at jeg venter med salaten til efter de er færdige, for hold da op en gang sejt stads det endte med at være. *Hehe* Kunne jeg have sagt mig selv. Men de blev virkelig lækre efter en gang i toasteren og det er på ingen måde sidste gang jeg laver dem i den. Selvom den er livsfarlig for mine små fingre og tingene omkring den, så var første gang en nogenlunde succes. Håber anden gang bliver bedre og med mindre uheld. :P

4 kommentarer:

 1. Vi har en panini toaster og det smager super lækkert, men ja, det er bedst hvis man venter med salat og grøntsager til efter osten er smeltet.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Hvad hedder toastmaskinen? Det er netop sådan en, jeg har ledt efter længe, men jeg kan ikke finde den på nettet nogen steder :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hedder vist ikke noget specielt. Men den koster 200kr og er købt i Aldi. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)