Min Personlige 2016 Kalender

Jeg har faktisk to kalendere - den ene bruger jeg til de kreative ting, og den I får at se her skal bruges til alt. Det kreative, personlige og alle mine aftaler i løbet af 2016. Det bliver også denne jeg har med i tasken hvis jeg får brug for at have en kalender med.

Det er bare en ganske almindelig Mayland kalender som jeg købte til 25 kr i Føtex og så har jeg ellers bare personliggjort den ved at lave min egen forside og bagside.

Havde noget sølv gavepapir liggende og tænkte at det kunne være perfekt til en baggrund. Derudover har jeg leget lidt med alm hvidt printerpapir, bagepapir (ja det har jeg også brugt *Hehe*) og små sten. For at den ikke skulle blive for kedelig og at kontrasten fra papir, bagepapir og gavepapiret skulle blive for stor, så har jeg tegnet lidt mønstre med en hvid kuglepen. Det bryder lige det hårde og synes forsiden er blevet super fin og feminin. Er faktisk meget tilfreds. Selve "2016" teksten er klippet og skåret ud fra den forside der var i da jeg købte den.

Det er nu blevet en super fin og personlig kalender der passer perfekt til mig. En masse sølv, shimmer og feminine former. Helt perfekt. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)