Min Nytårs Aften

Sidste indlæg for i år. Utroligt at tiden er gået så stærkt! Jeg er på ingen måde klar til 2016, men kan jo ikke rigtig sætte tiden på pause. Og da slet ikke lige nu. Så må bare acceptere at et nyt år er startet og at der nu skal ske en masse - også selvom det er ting jeg helst ville være fri for.

Jeg gik tidligt igang i dag med at forberede aftensmaden da jeg ikke gad stå med alt for mange ting og en kæmpe opvask når tiden var inde til at skulle lave det. Så jeg fik ordnet en masse af det jeg kunne og så gik jeg ellers bare og hyggede mig indtil Dronningen skulle holde sin nytårstale.

Talen var super fin og hun fik snakket om en del vigtige ting jeg havde håbet på hun ville. Og hun gjorde det virkelig godt - også selvom der gik lidt koks i papirene. Hun tog det virkelig pænt. Respekt til vores Dronning. Der var også en lille overraskelse i talen, nemlig at Prinsgemalen går på pension, som hun kaldte det. Var vist også på tide.

Fik også dækket bord til mig selv. Ja jeg holder Nytår for mig selv igen i år. Gider virkelig ikke et rend af en masse mennesker, skrig og skrål, høj musik og larm. Vil bare gerne have frem og tage det hele i mit eget tempo. Så der blev dækket op til én og det har faktisk været hyggeligt at sidde her og kigge ud på de raketter der allerede blev fyret af imens jeg spiste.

Og hvad stod min Nytårs menu så på?! Den stod på karbonader, salat og noget jeg ikke har fået læææææænge. Flødekartofler. Eller jo fik en meget lille klat til Bloggertræffet og et par uger før det, men udover dem så var det meget meget længe siden. Så jeg forkælede mig selv med det i dag. Og jeg elsker virkelig mine egne flødekartofler, så det er en ren fornøjelse at fråde dem.

Selvfølgelig skulle jeg også have en af mine flasker Asti til. Den smagte alt for gode i dag, så jeg lader den sidste ligge i køleskabet, for jeg har ikke drukket mere end et par øl og Somersby i år, så kroppen bliver så meget hurtigere påvirket af alkohol når den ikke er vant til det. Ja jeg er sku for gammel til den slags. :P Men det passer mig fint.

Jeg har faktisk købt en masse chips med tilhørende chips osv, men... følte ikke rigtig for det i dag, så tog lidt "rester" frem af Juleslikken og så havde jeg mine cappuccino og mint chokolade stænger. Så det blev det i stedet for. Så det har jeg sødet min gane med imens jeg har stenet lidt YouTube-videoer, set en film og kigget lidt på raketterne udenfor.

Og nu hvor vi snakker om raketter, så havde jeg den perfekte udsigt fra min altan i år. Desværre er nettet på altanen pænt irriterende når der skal tages billeder, men jeg fik da til trods for det et par gode af de skønne farver der prægede den skyfri himmel i nat. :D

Med det vil jeg sige GODT NYTÅR OG VELKOMMEN I 2016!

6 kommentarer:

 1. Ser rigtig hyggeligt ud!:) jeg var sammen med 6 kammerater, så jeg var eneste pige haha!
  Godt nytår Giz :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op! Så må du da have hygget dig. :D

   Slet
 2. Dejligt at du kan nyde sådan en aften i dit eget selskab og godt nytår til dig herfra.
  Sikke en masse dejlige billeder...

  - Louise

  SvarSlet
 3. Jeg er ret meget bagefter.. Rigtig Godt Nytår søde..
  Ser ud til du havde en hyggelig aften.. :D

  Glæder mig virkelig til mange flere gode oplevelser med dig i 2016.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)