Afslappende Fredag Aften

Har spist alt for meget. *Haha* Endte med at koge et par kartofler og lidt ærter, vendte dem i revet ost, tomater og løg og så havde jeg varmet et hvidløgsflüte til. Ikke det mest spændende, men jeg er da blevet mæt, og det er det vigtigste. Og det var det eneste jeg havde i køleskabet, så det var hvad det kunne blive til.

Sidder og venter på at der kommer julekalender på TV2. Har faktisk fået set alle afsnit indtil videre, hvilket er meget godt når jeg normalt glemmer at få det set. :D Men ulempen er at man har fået den nye julesang af Rasmus Seebach på hjernen. Går og nynner den konstant og det er pænt irriterende. Men det betyder jo bare at den har den ønsket effekt - man kan huske den. *Haha* Også selvom det er træls. Eller det synes jeg i hvert fald.

Og se lige Prinsen. *Haha* Han står altid på kanten af sofabordet og kigger sådan her på mig, hvis jeg har skubbet ham ned for mange gange, fordi jeg ikke gider have ham liggende på mig pga. varmen. Men med de øjne der kan man altså ikke stå for ham. :D Så han får gerne lov til at hoppe op på mig igen. :P Han er sku min lille guldklump. Eller som jeg plejer at sige - han er min lille silver fox. Havde han været gylden i farverne så havde han været min ægte lille ræv. Men det må blive min næste kat. ;)

Nå.. Jeg vil bruge den sidste time inden julekalenderen med en ny bog - nok den sidste jeg får læst i år. Medmindre jeg får en ny bog i Julegave, så kan det godt være at jeg tager hul på den med det samme. Men det må tiden vise. Håber I har en fantastisk Fredag aften og har fået en god start på weekenden. Ses i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)