#BlogXMas - Min Jule Te Samling

I en del år har jeg faktisk kun holdt mig til én eller to slags te, men i år har jeg valgt at være lidt mere nysgerrig. Har selvfølgelig min te-kalender, men jeg ville også gøre min te-samling en smule større. Og selvfølgelig skulle jeg finde nogen der passede til årstiden. Har som sagt min elskede Winter Tea fra PickWick, men jeg faldt over de andre tre varianter her i Aldi for nogle måneder siden. De er alle af mærket Westminster Tea og har alle tre super skønne navne. :D

Den Gule der hedder Hyttestemning er den første jeg prøvede. Den indeholder; Hibiscus, Kanel, Æble, Hyldebær, Søde Brombærblade, Naturlig Aroma, Kryddernellike, Vanilje og Citronskal.
Jeg er virkelig ikke bær-te-typen og denne er skam heller ikke en af mine favoritter. Den har en rød farve og smager en smule af glögg, men ikke tæt nok på til at jeg synes den er god. Den kan dog godt drikkes, men det er nok ikke den jeg rækker først ud efter når der skal hygges med te.

Den Grønne der hedder Pejsestund er den anden jeg fik smagt og den indeholder; Rooibos, Kanel, Æble, Søde Brombærblade, Naturlig Aroma, Kryddernellike, Kakaobønne, Hibiscus og Appelsinskal.
Denne smager igen meget af bær, men ikke så meget som den gule. Det er igen en meget rød te. Det er en skam der er så meget bær i dem, for hvor ville jeg dog gerne kunne elske dem. Denne har dog ikke den kraftige bitre smag som den gule, så helt dårlig er den ikke.

Den Blå der hedder Vintervarme er den sidste jeg fik smagt af disse tre og den indeholder; Hibiscus, Æble, Kanel, Søde Brombærblade, Appelsinskal, Naturlig Aroma, Kryddernellike og Hyldebær.
Denne er ikke rød, men har derimod en mere rigtig te-farve. *Hehe* Den er gylden og smager langt bedre end de to første. Denne smager faktisk lidt hen-af min næste te. Varm og krydret. Igen bær-smag. Så jeg er imponeret over denne. Klart min favorit ud af disse tre.

Så.. Er der nogle bær-te-elskere derude, så kunne det være at I skulle prøve den gule og den grønne. Er I mere til de krydrede te-varianter, så kunne den blå være noget for jer. ;)

Sidst men ikke mindst, så er der - efter min mening - den bedste te nogensinde. :D Det er PickWick's Winter Tea og denne indeholder; Kanel, Kryddernellike, Naturlig Aroma og Appelsinskal.
Det er åbenbart den perfekte blanding til mig. Nogle gange drikker jeg den også blandet med kamillete for at få lidt mere smag i. Men alene er den også fantastisk! Jeg har meget af denne liggende på lager - både i breve og i løs te, men er ved at løbe tør for bladene, så skal have købt en mere før de stopper med at sælge dem i butikkerne. Det er nemlig en sæsonvare, så man skal være hurtig hvis man gerne vil have fingrene i den. Og jeg drikker den jo hele året, såå... det skal handles når den er der. ;)

Den fås faktisk i et par varianter og jeg har haft et par blade at hver og de to jeg synes bedst om er denne med appelsin og så den der hedder "Glow". Mums siger jeg bare!


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Candy Cane" der er en pebermynte urtete og grøn te med kanel, appelsin, vanilje og brændt cikorie. Dagens te har givet mig idéen til et look der kommer på bloggen her d. 15. ;) Og smagen? Aih men den er skøn! Jeg troede ikke at jeg ville være så meget til den der pebermynte-smag, men den er virkelig god! Det skyldes selvfølgelig nok at den er sat sammen med de andre ting også, men hold da op! Dette er en virkelig god julete!

Dagens pakkekalender er en lille chokoladebar fra Moser Roth fra deres Winter Edition chokolader. Der er tre varianter og denne er med æble og kanel. Smager virkelig lækker! Vil dog ikke spise den nu her, da jeg lige har nogle praktiske ting der skal ordnes inden jeg skal i bad og ud af døren. Er nemlig blevet inviteret til julehygge og flæskesteg ude hos de gamle. Så der regner jeg med at være resten af dagen. ;) Så gemmer denne lækre lille sag til jeg kommer hjem.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)