Tester - Ansigtsmasker fra Casuelle

Åhhh hvor jeg dog elsker ansigtsmasker, og da jeg så disse i Normal sidste gang jeg var i Odense, måtte jeg bare have dem med mig hjem for at prøve dem. Der var fem slags - altså dem I kan se på billederne. De ser ud til at være muddermasker alle sammen, selvom den ene hedder Skin Mask. Jeg elsker deres navne - der er en skøn mængde humor i dem. De hjælper hver især på forskellige ting og dem vil jeg liste op herunder. :)

Den røde hedder "Blow My Mind" og er en Frugt Cocktail til "Sensational Skin Awakenings". Denne egner sig bedst til kombineret, tør, normal og sensitiv hud og renser godt ud i pore og efterlader huden frisk og blød.

Den orange hedder "Choco Bow Wow" og er med Chocolate og giver dig lov til at "Indulge Your Skin Guilt Free". Denne egner sig bedst til kombineret, tør og normal hud og renser den helt i dybden og efterlader også huden dejligt blød.

Den gulorange hedder "It Takes Two To Mango" og er med Tropical Mango der hjælpe dig med at "Light Up Your Life". Denne egner sig bedst til kombineret og fedtet hud og fjerner døde hudceller og efterlader huden forfrisket og blød.

Den gule hedder "Naughty By Nature" og er med Aloe Vera som er "Mother Nature's Helping Hand". Denne egner sig bedst til kombineret, fedtet og sensitiv hud og hjælper en vedrørende problemområderne. Den efterlader huden ren og sund.

Den grønne hedder "Queen Og Clean" og er med Cucumber & Apple som hjælper dig med at "Target That T-Zone". Denne egner sig bedst til tør, normal og sensitiv hud og hjælper på træt hud og efterlader den mere blød, jævn og forfrisket.

Dem jeg personligt skal have flere af er den gule og den gulorange, da de skulle være gode til fedtet hud, så dem må jeg hellere huske næste gang jeg er i Odense. De koster heldigvis også kun 12 kr stykket, så hvis de viser sig at være gode, så er det jo nogle gode og billige ansigtsmasker.

Har I prøvet dem? Hvis ja, hvad synes I så om dem?

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)