#BlogXMas - Juletræet

Så er det blevet tid til at afsløre hvordan juletræet hjemme hos mine forældre ser ud. Vi pyntede det for nogle uger siden, og det kunne vi gøre fordi de i år har valgt at have et falsk juletræ til at stå i stuen. Dette har givet dem mulighed for at have det stående længere og uden triste trætte grene.

Vi har valgt at pynte træet i farverne guld og hvid, da det ses tydeligst i træet, samt at guld er noget de kører med hvert år pga. min mors mange guld ornamenter som de køber flere og flere af hvert år. Min mor og jeg tog over da det skulle pyntes, og synes faktisk det er blevet super flot og fint. Der er ikke noget overdrevet lametta og der er heller ikke ujævnheder i pynten, så jeg er super tilfreds med vores arbejde. *Hehe*

Gaverne har også ligget under træet i flere uger nu, så det skal vi heller ikke hen og fikse senere, så det er kun maden og gæsterne der skal koncentreres om. Håber det bliver en stille og rolig aften uden negative gnister og at vi kan hygge os og have en sjov aften sammen med min onkel og hans kæreste som kommer hjem fra ferie i dag og så kommer og holder Jul sammen med os.
Kommer til at savne min søster helt ubeskriveligt meget, men må bare skrive en masse med hende på SMS og ringe hende op i løbet af dagen. Det er helt mærkeligt at hun ikke skal være med. Men sådan var det nok også for hende da jeg for første gang holdt Jul ude hos en kærestes familie.

Men ja. Juleaften er over os, og jeg skal nu til at gøre mig lidt klar. ;)


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Candy Cane" der er en pebermynte urtete og grøn te med kanel, appelsin, vanilje og brændt cikorie. Endnu en af mine favoritter og så er den jo helt perfekt at få her på Juledag. :D Navnet skriger af Jul og smagen gør det samme. Jeg er meget meget meget glad.

Dagens pakkekalender er en lille pakke med luksus marcipanbrød fra Julefryd. Virkelig lækker pakke at få i dag og den skal så meget nydes imens jeg gør mig klar. :D GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN!

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)