Dagens Makeup Look - Bronzers as Eyeshadow

Jeg har længe gået med idéen om at prøve at lave et look hvor jeg kun bruger bronzere som øjenskygge og det blev så testet i dag. Desværre er bronzere ikke så pigmenteret, men det lykkedes mig alligevel efter laaaang tid at få et look ud af det. :) Så det kan godt lade sig gøre, men foretrækker nu øjenskygger. :P Farverne jeg har brugt i dag er perfekte til blå øjne og heldigvis findes de farver også som øjenskygger og jeg er så heldig at have et par stykker.4 kommentarer:

 1. Da jeg læste om at du snakkede om bronzer som øjenskygge, tænkte jeg straks at det var en super god idé, til en hverdags make up. Tror selv jeg vil gøre forsøget i morgen, bare for at prøve, ikke at jeg har tiden til at bruge mega meget tid om morgen men det er forsøget værd.

  Tak for inspiration til en ny hverdags make up :)
  God søndag.

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en rigtig god idé til et hverdagslook. :D Vil lave det igen på Tirsdag når jeg skal til Odense men bruger nok en enkelt bronzer sammen med et par øjenskygger. :)
   Og det var skam så lidt. Det er derfor jeg laver disse looks. Netop for at give inspiration til andre.

   God Søndag til dig også Louise. ;)

   Slet
 2. Wauw, dit mørke hår klæder dig SÅ godt! Får helt lyst til at farve mit ;)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)