Nu også med Windows 10

Vågnede op til det smukkeste hvide landskab i dag og det gjorde med det samme at humøret var i top. Der er altså bare et eller andet magisk over et snelandskab. Og så blev det tyk tyk tåge som er noget af det hyggeligste når der ligger sne. Det kan skabe alverdens farver og i dag var det både grønt og pink/orange der gemte sig i tågen. Perfekt perfekt perfekt! Jeg har været stor fan af dagens vejr.

Derudover så fik jeg langt om længe taget mig sammen til at få installeret Windows 10 på computeren. Opdateringen har ligget og ventet længe, men har ikke fået taget mig sammen før i dag. Så imens computeren stod og passede mig selv så lå jeg og puttede med Prinsen og fik læst lidt. Så det har virkelig været en skøn og afslappende Lørdag indtil videre. Og hvad synes jeg så om Windows 10? Altså jeg kan faktisk godt lide designet, og egentlig også den nye menu osv.. Så har endnu ikke fundet noget negativt over det - måske bortset fra lydene de har lavet. Ved ikke om jeg kan ændre dem, men det er noget jeg vil prøve at undersøge i morgen.

Nu her til aften hygger jeg med X-Factor som jeg allerede sidder med tårer i øjnene over. Hold da op! Der har godt nok været nogle følelsesladet indslag. Vil lukke ned for computeren og se resten - og så læse noget mere. Er inde i en helt fantastisk periode med min læsning. Det føles skønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)