Dagens Makeup Look - M'Yellow 2016!

I dag ville jeg gerne lave et look med farven gul, da det ikke er en man normalt bruger. Desværre viste det sig at de gule jeg har i mine mange paletter ikke er pigmenteret nok, så farven kan ikke blive ret kraftig ved brug. Forsøgte både med fix+ og med min Eyeshadow Primer fra Dennis Knudsen, men intet havde den ønsket effekt. Så jeg gik over til at smække noget gul glitter på, så farven virker en smule mere intens. Det er desværre ikke noget kameraet fanger, men IRL ser det virkelig gult ud. Men næste gang bruger jeg altså min gule eyeliner fra Yves Rocher (som jeg har brugt ved de nederste vipper), da den giver en perfekt intens farve.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)