De Hurtige

● Jeg har haft en virkelig sløv start på det nye år. Humøret har ikke været særlig godt og jeg har været ufattelig træt hele tiden. Nok fordi alt bare har stået stille pga. helligdage og lignende. Men nu får jeg travlt - så ikke mere sløsethed.

● Man kan godt mærke at man bor i en havneby i disse dage. Kulden river i alt. Så selvom jeg har sat varme på, har en masse stearinlys stående tændt og er pakket ind i varmt tøj og tæppe, så er her stadig møg hamrende koldt.

● Jeg stødte på en af mine aller bedste veninder i går da jeg var nede og handle. Fik helt en klump i halsen da jeg så hende og forsøgte at kalde på hendes opmærksomhed. Da hun så opdagede det var mig kom hun og gav mig det største og længste kram. Hvor har jeg dog savnet hende! Og vi bor ikke en gang særligt langt fra hinanden. Så 2016 skal være året hvor vi kommer til at ses noget mere igen.

● Og nu vi snakker om det, så skal 2016 også været året hvor jeg selv bliver bedre til at holde kontakten til de fantastiske mennesker jeg har i mit liv. Skal have styrket psyken nok til at jeg kan ses noget mere med folk og planlægge min tid noget bedre.

● Mine nerver er begyndt at røre på sig mht. Fredag. Skal på sygehuset og læres op i at kunne give mig selv sprøjter. Er gået fra at skulle have piller til sprøjte når det kommer til min psoriasis-medicin. Er møg nervøs.

● Jeg er godt træt af at se stort set alle snakke om utallige af slankekure i disse dage. Helt ærligt? Hvis man virkelig gerne vil, hvorfor så vente til nu? Man kunne have startet sidste år? For flere år siden? Hvorfor er det lige at alle beslutter sig for at gøre det ved et årsskifte? Er det bare fordi alle andre gør det og man gerne vil være med på bølgen? Det er jo langt fra alle der gennemføre det.

● Over de næste par dage vil jeg gerne se om ikke jeg kan få set alle Star Wars filmene. :) De er jo mange timer lange hver og især, så det tager en krig at komme igennem dem. Men ellers vil jeg finde en weekend hvor jeg kan se dem none stop.

● Jeg starter en ny læse-challenge for 2016 i dag. Går nemlig igang med den første bog for i år. Og efter den skal jeg igang med en af de lange serier jeg har stående men aldrig fået læst færdig. Skriver jeg mere om i morgen. :D

● Jeg er gået hen og blevet mørkhåret igen. Som det er lige nu er bare en overgang. Om nogle dage håber jeg at jeg får de nye farver hjem, så jeg kan blive mørkebrun med et rødt skær i. Savner den farve, så jeg starter året ud sådan. Tilbage som brunette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)