Første PTSD-behandling overstået

Jeg var tidligt oppe og ude af døren i dag - jeg havde nemlig en tid hos psykiateren hvor jeg skulle have min første PTSD-behandling. De var utroligt sløve til at komme igang dernede, så jeg kom først ind en halv time efter min egentlige tid, så allerede der var jeg irriteret. Skulle så op til en anden i dag for at få min "behandling" og da jeg gik derfra igen, følte jeg ærligtalt at jeg havde spildt min tid. Ved godt at jeg skal give det tid og være tålmodig, men... jeg kan virkelig ikke se hvordan det skal kunne hjælpe mig at ligge i en akavet stilling på gulvet og trække vejret dybt. Men jeg må vel bare se tiden an. Det kan jo også være at det er min anden mulige diagnose der spænder ben for mig i den situation her, men det finder jeg vel ud af? Men irriteret var jeg i hvert fald da jeg kørte derfra.

Inden jeg kørte hjemad, var jeg inde forbi Lidl efter et rundstykke og et eller andet sødt at forkæle mig med. Fik også en masse vådservietter, alm servietter osv med hjem. Ja jeg kan godt lide at have et lille lager, og det er ikke så tit jeg kommer ud i den ende af byen, så det er rart lige at få fyldt lageret op. Ville egentlig også have været nede forbi helsebutikken for at kigge på krystaller, men var slet ikke i humør til det da det stod ned i stænger da jeg skulle hjemad, så det må blive en anden dag.

Er gået igang med min tredje bog i "Stefan's Diaries", men er simpelthen så træt at jeg er tæt på at falde i søvn hele tiden. Forsøgte her for lidt siden at sove en time eller to, men kunne simpelthen ikke få ro nok i kroppen, så jeg måtte opgive. Vil derfor lave noget mad i stedet og håbe at det giver lidt energi indtil jeg skal i seng i aften. Har en laaaaaang dag foran mig i morgen og jeg er pisse nervøs. Jeg skal nemlig selv give mig en sprøjte ude på sygehuset. Tror nu nok at det skal lykkes mig, men puuha. Tanken er ikke rar. Men bagefter står den heldigvis på hygge sammen med Jeanette. Skal hjem til hende og Søren og være og spise med om aftenen. Skal dog helst ikke for sent hjemad, da jeg skal tidligt op igen om Lørdagen, men nu må vi se hvilken bus jeg kan nå hjem.

Smutter! Der skal laves mad og læses noget mere. ;)2 kommentarer:

 1. Jeg har selv PTSD og da jeg gik til behandling i det offentlige følte jeg ofte at jeg spildte min tid. De overholdte ikke tiderne, skulle også ligge i de mest mærkværdige stillinger og lave alle mulige vejrtræknings øvelser, blev proppet med medicin.
  Jeg blev så gal, at jeg valgte at søge over i det private, hvor jeg via TFT (tanke overførsels terapi) endelig har fået en behandling og efter 2 behandlinger kan jeg mærke en klart forbedring og er stort set medicin fri i dag og har det meget bedre, da jeg ikke statfinsanseret narkoman mere. - det kunne evt være en mulighed at kigge på de private behandler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre kan jeg ikke begive mig ud i behandlinger der kommer til at koste mig penge, da der ingen penge er at gøre godt med lige nu. Så jeg bliver nødt til at tage imod de gratis behandlinger jeg kan få. Og det kan være det virker i sidste ende, men det må tiden jo vise. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)