En lille Personlig Sejr på Sygehuset i dag

Så blev det igen tid til at tage ind til min andet hjem - OUH. Har været lidt nervøs for denne tid, da jeg jo skulle stikke mig selv, men da jeg så endelig kom derind så var alle mine nerver væk. Var totalt kold. Ved ikke lige hvad der skete. Og normalt er der forsinkelser derinde, men kom kun 5 min senere ind, så det var rigtig rart. Havde så hele dagen i går gået og forestillet mig hele proceduren mht. min indsprøjtning for at kunne huske det i dag, men det var heller ikke noget problem. Så jeg var helt klar i hovedet. Sygeplejersken derind var også helt i chok da jeg bare trak bukserne ned, sprittede af, stak mig i låret og gav mig selv medicinen. Færdig! Var sku selv lidt overrasket over hvor afslappet jeg var med det. Men det må jo så betyde at min angst for nåle er væk? Eller?! Men det er da rart at vide at det fremover ikke bliver noget problem. :)

Så det var en kæmpe succes og nu har jeg det helt rart indeni.

4 kommentarer:

  1. Respekt! Jeg er også hunderæd for nåle, jeg fik det endda lidt dårligt bare af at læse det her indlæg, haha. Sejt!

    SvarSlet
    Svar
    1. *Haha* Man overvinder sin angst når man igennem størstedelen af sit liv har været vant til eller tvunget til at få taget blodprøver osv flere gange om måneden. :) Men det har godt nok taget mig mange år at blive "okay" med det. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)