Lørdags Hygge og forkælelse til Prinsen på vej fra Amerika

Dagens gøremål er overstået - har fået ryddet lidt op i div. ting, fået smidt en masse ud, været nede og handle, selvom jeg var tæt på aldrig at komme afsted, da det simpelthen er hundekoldt når man ikke har en varm vinterjakke, men kun en overgangsjakke, men lige nu ser min eftermiddag sådan her ud. Med boller (som Jeanette var så sød at give mig med hjem i går), kvædete og en ny bog i "Stefan's Diaries"-serien. En perfekt måde at hygge sig på nu hvor vi stadig ikke har fået noget sne man kan komme ud og boltre sig i. Har også et par film jeg gerne vil se, men det kan være jeg tager en i aften og så et par stykker i morgen. Har jo tiden til det i denne weekend. :D

Noget af det jeg fik ryddet op i tidligere var Prinsen's legetøj. Han har meget - ja han er forkælet - men der var også meget af det, som han ikke rigtig er interesseret i længere og andet som han har smadret og flænset til atomer. *Haha* Destruktive kat! Så det fik jeg smidt ud. Nu har han sine utallige bolde tilbage samt et par stykker legetøj der indeholder klokker og katnip. Og så er der hans elskede vaskebjørn. Købte den i Bilka i starten af sidste år og har faktisk forsøgt at finde flere af dem siden, men de er bare væk. Det er et stykke pænt belastende legetøj, da man bare skal nøjes med at puffe til det så piber det, men det elsker han. Så jeg tog beslutningen i dag at kigge eBay igennem. Det burde være muligt at finde dem der. Der er jo flere forskellige varianter, så.... og ved I hvad? Jeg fandt dem! Godt nok er de en smule pebret i prisen da de skal sendes fra USA, men jeg måtte bare købe et par stykker hjem. Og det blev så i form af en ræv. Ja kommer det som nogen overraskelse? *Haha* Men nu får Prinsen også et par ræve at lege med. Så nu er det bare med at finde tålmodigheden frem. Der går jo lidt tid inden de kommer.

Og ventetiden vil jeg i dag bruge på boller, te og bog. Så jeg smutter. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)