Hygge hos Jeanette og perfekt start på Weekenden

Havde egentlig planer om at jeg skulle have taget en masse billeder i dag - har endda taget mit digital kamera med, men har ikke fået taget det frem endnu. Men vi sidder også bare og hygger os ved hver sin computer, så der er ikke ret meget at tage billeder af. Havde lidt håbet at der ville ligge en masse sne, men her på Fyn har vi intet fået. Så jeg er pænt misundelig på alle dem der smider billeder op af den flotte snedækket natur. Send det da lige videre til mig tak. :D

Men vi har da fået hygget med nybagte boller og varm kakao. Jeg er stor fan! Så mange tak for den forkælelse Jeanette. *Hehe* Glæder mig til lækker mad her inden længe. ;) Og tak fordi jeg måtte komme på besøg. Var også på tide efterhånden.

Jeg ender nok med at komme sent hjem, men jeg har ryddet kalenderen for aftaler hele weekenden, så det gør mig intet. Jeg skal rigtig hygge og have en masse "mig-tid". Det har været hårdt at være kørt så meget op psykisk de sidste par dage. Kroppen bliver en smule udkørt. Så det er måske meget godt at det er den beslutning jeg har taget. Og så kan jeg få læst en masse. Ja tak!

Håber I andre får jer en god start på weekenden. Og send nu noget sne i min retning! ;)

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)