Mød Bloggeren - Ting du sikkert ikke vidste om mig

● Mit kraveben har en mærkelig mani med at "knække" når jeg rejser mig, vender mig, rækker ud efter ting eller i det hele taget bevæger mig. Jeg ved ikke hvorfor det gør det, og det lyder faktisk ret makabert når det sker, men det har gjort det i en del år efterhånden nu og lægerne/kiropraktoren har ikke udvist bekymring for det, så tror ikke det er noget alvorligt.

● Jeg er en "piller". Hvis jeg har et sår, noget psoriasis eller andet træls siddende på kroppen, så kan jeg ikke holde fingrene fra det. Jeg kradser og piller i det. Ja det er virkelig dumt da det kan give ar og pigmentforandringer, men det irriterer mig og derfor siger en stemme indeni mig at jeg skal fjerne det. Træls vane at have.

● Jeg har ikke dyrket Wicca i flere år nu, men går med tanken om at starte op igen. Altså i det omfang jeg har mulighed for her i Danmark hvor det endnu ikke er så udbredt og derfor endnu ikke en godkendt religion. Men jeg har fået nogle nye kontakter rundt om i verden og det gør det forhåbentlig en smule lettere og måske også med til at holde min gejst oppe. :D Glæder mig faktisk. Håber det kan skabe lidt ro i min hverdag og at jeg for alvor kan komme igang med meditation og at arbejde med mine chakraer.

● Grunden til at jeg gik tilbage til at være brunette skyldes at jeg synes blond og en bleg hud bare ikke er pænt. Man bliver totalt visket ud og ser kedelig ud. Jeg synes også at jeg så en smule skaldet ud fordi hovedbunden trådte mere frem i det lyse hår. Og så var min udgroning bare alt for grå, så det kunne jeg slet ikke klare. *Haha* Så tilbage til en dejlig varm chokoladebrun hårfarve.

● Jeg HADER at skrælle og skære grøntsager, men jeg elsker at bruge friske råvarer til min mad. Dumt dilemma. :P

● Jeg er virkelig ikke god til at sove med en anden person i sengen. Jeg får en snert af klaustrofobi og berøringsangst. Det har ikke altid været sådan, men de sidste 7-8 år har været rigtig slemme. Så jeg nyder at have sengen for mig selv. Der findes ikke noget bedre. Og ja det skyldes nok mine grimme oplevelser, men... det er ikke noget problem for mig lige i øjeblikket.

● Jeg har en stor drøm om at få et stort rum med bogreoler fra gulv til loft på alle fire vægge - fyldt med bøger! Simpelthen mit eget lille hjemme-bibliotek. Det har været en drøm siden jeg var helt lille, men det er jo desværre ikke billigt med en større lejlighed, men så sandelig heller ikke at købe reoler og bøger til at fylde dem ud. Men hold da op hvor ville det være fantastisk.

● Jeg synes helt ærligt at det er dårligt at man ikke længere kan få de lækre æbleskiver i supermarkederne længere. Det burde være en sæson-varer. Ja jeg elsker virkelig æbleskiver og det er en af de ting jeg ser mest frem til når vi nærmer os Jul hvert år. JEG VIL HAVE MINE ÆBLESKIVER TILBAGE I FRYSEBOKSEN!

● Jeg kan sagtens gå flere dage uden at snakke. Altså uden at sige noget som helst. Det er noget vi som mennesker har utroligt svært ved, men det er sundt at prøve en gang imellem. Troede jeg var unormal og gak gak, men til mindfulness fik jeg at vide at det faktisk er rigtig godt at kunne. Så det burde I prøve. :) 24 timer uden et ord.

2 kommentarer:

 1. Flere dage er LANG tid uden at tale... har måske en teori om at det er nemmere når man bor alene - might be wrong though. Imponerende at du kan blive ved med nye at vride random facts frem :)

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget nemmere når man bor alene ja :) Jeg har mange ting jeg holder for mig selv lidt endnu, så kassen med random facts er ikke tom endnu. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)