Ny Version af Duftlys - Voks Tærter

Jeg bliver af mange kaldt for en lys- og duftlys tosse og det kan jeg egentlig godt forstå, for jeg kan ikke gå forbi lys og duftlys uden liiiige at skulle over og kigge og dufte til dem. Og så ender jeg sjældent med at komme hjem uden at have købt nogen. Så tosser er måske en meget god beskrivelse. Jeg elsker stearinlys og jeg elsker endnu mere duftlys.

For nogle uger siden spottede jeg en lysestage i Føtex - denne I kan se på billedet - og jeg måtte bare kigge nærmere på den. Jeg har en der er mindre til afbrænding af duftolier, men denne var meget større, så mit hjerte slog lige et slag mere i håb om at jeg havde set rigtigt. At det var en lysestage til afbrænding af voks tærter - og lykken var med mig. Det var nemlig sådan en og endda på tilbud. Så jeg skyndte mig at smide den i kurven. Nu kunne jeg langt om længe få købt nogle af de skønne voks tærter hjem fra udlandet. Men jeg behøvede ikke at vente på dem, for ved siden af lå der pakker med voks tærter fra Creations som stagen også er fra. Perfekt!

Jeg testede den straks da jeg kom hjem, og jeg var forelsket med det samme. Nu kunne jeg langt om længe have duftlys der holder meget længere end dem man køber i store glasbeholdere. Disse små tærter fordamper nemlig ikke så hurtigt, så man har langt længere glæde af dem.

Men nu hvor jeg langt om længe havde fået sådan en afbrænder i min samling, så måtte jeg simpelthen have fat i nogle af de voks tærter jeg har sukket efter fra Yankee Candle. Har nemlig set dem til 12-13 kr stk på eBay, så jeg gik straks igang med at kigge varianterne igennem. Fandt en sælger der havde rigtig mange og endte med at bestille hele 13 stk hjem. Ups! Men de holder længe, så det gør mig intet. Selvfølgelig kender jeg ikke duftene, da jeg ikke har kunne dufte til dem fysisk, men beskrivelserne fangede mig, så jeg tog chancen. Og jeg fortryder ikke en eneste af dem! Fik dem med posten i dag og det var en skøn duft der kom fra pakken. *Hehe*

Pakkerne fra Creations er med duftene; "Fresh Linen", "Balance Mix" der indeholder Rose, Lavendel og en eller anden træ/musk duft og den sidste "Happy Mix" indeholder Æble, Mango og Jordbær.

Mine 13 Yankee Candle voks tærter er med følgende dufte; "Sparkling Snow", "A Childs Wish", "Black Coconut", "Bundle Up", "Fluffy Towels", "Ginger Dusk", "Icicles", "Lake Sunset", "Midsummers Night", "Pineapple Cilantro", "Season of Peace", "Turquise Sky" og "Winter Glow". Rigtig mange skønne dufte og hele stuen dufter skønt lige nu hvor de befinder sig herinde. *Hehe*

Jeg er så glad for endelig at have sådan en skøn samling og ikke mindst selve lysestagen. Den er så fin og jeg elsker at have den stående med en skøn duft. Det varmer mit duftlys-elskende hjerte.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)