Veninde Hygge Dage inden Weekenden

Jeg er et stk skuffet sneelskende menneske. Vi blev lovet en masse sne i nat, men her har vi intet fået. Det er simpelthen for dårligt. *Haha* Og det vi får nu her i nat bliver spoleret af regn efterfølgende. Jeg er ikke tilfreds. :P Havde håbet jeg kunne komme lidt ud med kameraet, men det må vente til senere på året hvis vi får sne igen der bliver liggende.

Men vejret er da i det mindste lækkert og solrigt i dag, så det kan måske være min veninde og jeg tager ud lidt når hun kommer. Kommer lidt an på hvad vi er i humør til. I mellemtiden (inden hun kommer) sidder jeg lige og indhenter de serieafsnit jeg ikke har fået set de sidste par dage. :D

Kan også begynde at mærke at nerverne begynder at vise sig mht. mit sygehusbesøg i morgen. Jeg glæder mig IKKE til at skulle prøve at stikke mig selv. Skal også lige have fundet ud af hvordan jeg får de sprøjter jeg skal bruge fremover, og om det er noget der i sidste ende bliver for dyrt for mig. Så rigtig mange ting skal på plads derinde i morgen. Og så skal jeg ellers have nogle hyggelige timer sammen med Jeanette indtil jeg igen skal hjem. Vi skal blandt andet ind og have vores små kartoffeltæer spist af hungrende fisk. :P Og så skal jeg for første gang i utroligt lang tid ind forbi Rosengårdscentret. Ser jeg frem til. Så dagene nu her skal nok blive super hyggelige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)