Endnu en rigtig god bog og en skøn dag at se frem til

Burde hoppe i seng, men jeg er lidt urolig i kroppen. Har lige fået læst "Min Mormor hilser og siger undskyld" af Fredrik Backman færdig, og det irriterer mig lidt, at den allerede er slut. Men jeg er også groft irriteret over at den ikke minder om de andre bøger. Og alligevel ret glad for at den havde sådan en fantastisk historie at fortælle. Så jeg sidder med mange blandede følelser indeni. Har været en del af følelses registret igennem - vrede, sorg, glæde og overraskelse. Så det har været en dejlig bog. En bog der fangede mig så meget at jeg slugte den på et par dage og som har kunne vække en masse følelser inden i mig.

Men i seng skal jeg altså have slæbt mig. Vil egentlig helst ud og gå en nat-tur, men skal tidligt op i morgen. Min skønne veninde kommer på besøg, så vil gerne have ryddet lidt op og gjort mig bare nogenlunde menneskelig at se på inden. Ved at hun er ligeglad med den slags ting, men jeg føler for at gøre det for min egen skyld. Og jeg glæder mig voldsomt til at se hende. Det er så længe siden! Så jeg er sikker på at det bliver en god dag. :D

3 kommentarer:

 1. Ej hvor dejligt med besøg, håber det bliver hyggeligt og glæder mig til at høre om det.

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Jeg er lige blevet færdig med den. Han er godt nok dygtig Frederic Backmann! Og ja, er som dig fyldt af følelser. Uventet anderledes end de to andre, men virkelig også god - og sjovt at "møde" Britt-Marie i en helt anden bog :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er han virkelig ja :D Ja det synes jeg også det var. Samme irriterende personlighed. *Haha*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)