Dagens Hurtige

● Humøret har været en smule bedre i dag, til trods for at vejret har været virkelig elendigt.

● Min søster fortalte mig i dag, at de kommer Torsdag i stedet for Fredag. Bedste nyhed! Og vi har snakket om måske at optage et par videoer sammen i denne weekend. Håber det bliver til noget denne gang. Har i hvert fald to idéer skrevet ned og jeg er sikker på at det bliver vældig morsomt.

● I den forbindelse har jeg også været henne og teste ny position med mine lamper med dagslyspærer og har fundet endnu en idé til baggrund til videoerne. Derfor har jeg planlagt at skulle ned forbi Jysk i morgen for at kigge på noget stof eller gardiner. Havde egentlig planlagt at kigge på noget mere belysning når jeg nu skal derned, men ved ikke om de har det jeg skal bruge. Men har en masse lyskæder, som jeg tror jeg vil bruge til dette "projekt" også. Så kryds fingre for at mine idéer også virker i virkeligheden. :D

● Januar har været en måned hvor det gik rigtig godt med læsningen, men det er desværre begyndt at gå ned af bakke. Ved ikke om det er fordi jeg har svært ved at komme igennem bøgerne jeg er igang med nu her, men det er pænt frustrerende. Vil så gerne kunne komme igennem den serie, så må bare gøre mit bedste.

● Jeg har haft en ustyrlig trang til at shoppe makeup i dag. Jeg har kigget et utal af online shops igennem og har sukket over rigtig mange ting, men har endnu ikke købt noget. Lidt en sejr, men.... åhhh!!! Vil så gerne finde nogle perfekte læbestifter og en ny foundation. THE STRUGGLES!

● Pæren i en af mine lamper i soveværelset sprang i morges da jeg skulle op og tændte for lyset. Der var en masse gnister og sprutten og troede faktisk at noget ville ende med at blive antændt. Jeg skal lige love for at hjertet sad helt oppe i halsen. Dumme dumme lampe! Har dog længe haft tænkt på at skulle skifte dem jeg har derinde ud, da de hænger i en masse samlede ledninger og det er altså ikke skide sikkert. Men pengene skal jo også lige være der til det. Men vil så gerne have en simpel loftlampe derinde.

● Jeg er utroligt lækkersulten her til aften. *Suk*

● Glæder mig til dage hvor det ikke stormer så meget udenfor. Trænger til at komme ud og gå lidt uden at blive væltet omkring. *Haha* Og uden at blive totalt gennemblødt.

● Jeg har for første gang i et halvt år kunne få mit vindue åbnet inde i soveværelset. Det har været så rart at få noget frisk luft derind, men kan desværre ikke have det stående åbent når det blæser som det gør nu her. Vinduet er med en meget tynd glasplade og et par lister som ramme, så hvis der kommer for meget tryk på, så knækker lortet. Så kære vejrguder. Slap lige lidt af!

● Vil smutte. Skal igang med den næste bog i min serie. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)