Vil du gerne teste produkter gratis? - Bliv en Buzzador i dag

Vær den første til at teste forskellige produkter HELT GRATIS!
Du får mulighed for at teste og fortælle hvad du synes om nye produkter og tjenester. Det eneste du skal gøre er at fortælle om dem til dine venner, enten face-to-face eller igennem sociale medier. Tryk her for at tilmelde dig og blive en Buzzador og test produkter uden det koster dig en krone!

Jeg er selv en Buzzador og har været det siden sommeren 2008 og jeg synes det er et genialt koncept og det har aldrig kostet mig en krone, men til gengæld har jeg fået glæde af at teste nogle produkter som jeg kunne dele ud til venner/familie/bekendte og via dem fået en bredere bedømmelse som jeg så har videregivet til Buzzador. Jeg har aldrig fortrudt at jeg meldte mig til og jeg anbefaler det kraftigt til jer. (: Så tryk på billedet øverst eller linket i den fremhævede tekst og tilmeld dig allerede i dag. Og tjek det lige! Jeg er på bagsiden af en af deres brochurere. :D Lækkert!

Tjek også min video jeg lavede til dem:

4 kommentarer:

 1. Lyder fedt, og har tænkt på det flere gange, men betaler man egentligt selv fragten eller gør buzzador det😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du vælger de gratis kampagner og bliver udvalgt til dem så er det 100% gratis :)

   Slet
 2. Jeg synes aldrig jeg bliver tilbudt de gratis test mere. Kun dem hvor jeg skal købe en vare

  SvarSlet
  Svar
  1. Det problem har jeg også. Har haft skrevet til dem og de lover at det bliver nemmere at få de gratis kampagner fremover. Så man må jo bare håbe at det så også bliver sådan. :) Kræver også lidt at der er firmaer der tilbyder de gratis ting. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)