Drømmer om at besøge forladte bygninger

Jeg har en stor svaghed for det paranormale og billeder af forladte bygninger. Det har altid været en stor drøm at komme ud sådanne steder med mit kamera og bare knipse løs. Der er et eller andet mystisk, magisk og en masse historier i sådanne billeder, så jeg håber virkelig at jeg snart får muligheden for at gøre det. Var på en tur med en veninde for snart tre år siden, men desværre så var det en helt tom bygning vi kom ud i, så der var ikke så meget historie og mystik over det. Men det var hyggeligt. Håber vi kan komme afsted sammen igen på et tidspunkt.

Men indtil da må jeg nøjes med at se billeder på nettet og videoer på Youtube hvor folk har været ude sådanne steder. Og jeg har faktisk fundet en gruppe på YouTube der tager ud til forladte steder og optager deres tur igennem det hele. Jeg brugte det meste af min aften i går på at kigge deres videoer igennem og hold da op hvor er jeg misundelig! Jeg har tilføjet den playliste de har på deres kanal herunder.

Kender I nogle forladte steder hvor der stadig er møbler osv i bygningerne? Altså hvor det ser ud som om folk bare har taget det mest vigtige og så forsvundet? Jeg ville elske at få nogle idéer til hvor man kunne tage hen. :D

2 kommentarer:

  1. Du bør læse Lorentzens ungdomsbogsserie der hedder Cykose - de er ret gode :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Havde de kunne fås billigere havde jeg købt dem med det samme ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)