Bekæmper slemme bakziller

Aih men altså! Så måtte jeg alligevel smide håndklædet i ringen. Den der sygdom der har banket på i noget tid brasede ind af døren i dag. Bang sagde det bare! Så jeg har brugt det meste af dagen i dag på langs - og sovet en del. Dammit også! Så jeg har forsøgt at gøre mit bedste i kampen mod bakzillerne i dag. Masser af te, tæpper og varmt tøj. Jeg har nemlig ikke tid til at ligge syg i morgen. Har ting på min to-do-liste der tager en del timer og de skal altså nås. Basta! Så kan jeg ligge syg i weekenden i stedet for. :P Så jeg håber jeg kan holde sygdommen lidt i snor i morgen - bare indtil jeg har fået mine ting ordnet og fået handlet ind.

Men nu hvor det hele har været sat lidt på pause i dag, så fik jeg langt om længe fikset et design til min søsters blog og fik taget hul på den næste bog i serien "The Vampire Diaries". Har dog kun fået læst et enkelt kapitel da jeg hurtigt faldt i søvn. Såå.. Det må blive i weekenden jeg kommer ordentlig igang med den. *Hehe* Men igang kom jeg da.

Smutter... :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)