En dag med et stort smil på læben

Vågnede i morges med et kæmpe smil på læben. Min søster er nemlig på Fyn denne weekend, og jeg skal ned og besøge dem i dag. Har ikke set hende siden vi var oppe til Julehygge i slutningen af November, så har virkelig savnet hende. Og i dag skal vi også optage et par videoer sammen. Den ene har været planlagt siden Oktober måned, så det er virkelig på tide at vi får det overstået. Det bliver to meget morsomme videoer - eller den ene bliver i hvert fald. Hvornår de kommer op ved jeg ikke endnu, men håber det bliver snart. Skal jo lige have tid til at redigere dem også.

Nå.. Jeg ville bare lige sige "Godmorgen" og ønske jer en god start på dagen og weekenden. Håber I skal noget der giver jer et smil på læben. :D Jeg vil få pakket det sidste kamera-grej ned i tasken sammen med computeren, og så skal jeg ellers igang med at gøre mig selv klar.

2 kommentarer:

  1. Hvilket redigerings program bruger du? Pusler lidt med at lave nogle blog videoer.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)