Fredagsslik fra udlandet

Min søster ringede på et tidspunkt og spurgte, om jeg ville have noget med, hvis hun valgte at købe noget fra iKiosk.dk. Smuttede ind for at kigge og opdagede at de har mine elskede Jelly Beans i forskellige varianter og nogle af de Fingers jeg fik da jeg var i Irland, så ja! Jeg ville meget gerne have noget med. De har utroligt mange ting man ikke kan få herhjemme, så det skulle da lige prøves. OG! Så har de Magic Stars, som min søster og jeg spiste en massevis af da vi var mindre, så sådan et par poser skulle jeg da også lige have med. De har desværre ikke ansigter som dengang, men det smager de nok ikke ret meget anderledes af. :P Sidst men ikke mindst, så tænkte jeg at jeg gerne ville prøve M&M's med mint. Det lyder virkelig lækkert.

Det er ikke sidste gang jeg handler lidt derfra. Der er i hvert fald stadig lidt jeg gerne vil prøve. Men der går længe før jeg skal have mere til skabet. Når det ligger der, så spiser jeg nemlig meget lidt af det. Er der tomt så craver jeg det endnu mere. Sjovt at det er sådan jeg har det.

Kendte I til den shop? Og har I prøvet at handle derfra?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)