Fin lyserød pakke med posten - BHer fra Hunkemöller

I dag lå der en lille overraskelse i postkassen - en lille Valentins-gave kan man vel egentlig nok godt lidt kalde det. Det er faktisk anden del af min forsinket julegave fra min kusine. De havde ikke nok da vi var inde for at købe disse sammen, så jeg måtte vente på min den sidste der skulle komme med posten. Den kom så i dag. Og det er faktisk noget man sagtens kan forkæle sig selv med op til Valentins Dag - eller give som gave hvis man gerne vil forkæle sin kæreste og vise lidt kærlighed. *Hint hint til alle mændene der læser med*

Posen afslører jo ret meget hvad det er. Undertøj! I mit tilfælde er det et par BHer som jeg blev forkælet med, og som jo så er købt hos Hunkemöller som I kan se. Jeg har haft den ene i noget tid og har lige skulle vænne mig til at gå med den - og vænne mig til at bøjlerne godt kan gnave lidt ved armene (sådan er det med stor barm). I al den tid jeg kan huske har jeg aldrig haft en BH i den rigtige størrelse. Jeg har haft købt de største jeg kunne få fingrene i fra supermarkedet og som jeg havde råd til, og så har jeg haft en SportsBH udenpå for at kunne holde pigerne indenfor BHen. Sådan har det været i mange mange år. Har simpelthen ikke haft råd til de dyre og .... store BHer. Så jeg har jo vænnet mig til at gå med dem pakket godt ind og uden at have en "kløft" (kavalergang) imellem dem, så da jeg fik BHen på og en trøje udover første gang var det faktisk lidt ubehageligt. Nu sidder trøjer jo helt anderledes på mig. Det er jo selvfølgelig en vanesag, men hold da op hvor er det anderledes. Mine bryster ser dog skide godt ud nu, så det er jo et kæmpe plus. *Hehe*

Jeg har så også altid vidst at jeg gik med for små BHer, så jeg var forberedt på, at jeg nok ville få at vide, at det skulle være en ret stor størrelse, men ikke at den skulle være stor. Men nu ved jeg det da. ;) Nu kan man så bare håbe på at man med tiden kan få købt flere hjem og i den forbindelse få smidt nogle af de alt for små BHer ud.

Disse to jeg har er nogen der hedder "Diva" og er fra deres "Full Cup"-kollektion. Valgte at få to i sorte da det er det jeg går mest med. De har utroligt mange søde BHer i deres sortiment og det er ikke sidste gang jeg giver dem et visit. Overvejer faktisk at finde nogle trusser også, så jeg kan få smidt mine gamle ud. Trænger virkelig til at få skiftet ud i de inderste benklæder.

Så tak for gaven søde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)