Ny funktion på Instagram - Flere kontier i én!

For nogle dage siden blev jeg gjort opmærksom på at Instagram ville komme med en ny funktion - nemlig at man kan samle alle sine kontier i én så man ikke behøver at skulle logge ind og ud af de forskellige man nu måtte have. Det er en funktion jeg virkelig har haft manglet, og også derfor at jeg ikke har brugt min anden konti ret meget. Overvejer dog at slette den, men har planer om at oprette en ny med et andet tema, så denne nye funktion er fantastisk hvis I spørger mig. :D

Jeg gik så og ventede på at få besked om at der var kommet en opdatering, men der kom bare aldrig noget. Så jeg besluttede mig til sidst for at tjekke selve profilen, for at se om det var sket uden jeg havde set det, og det havde det. Så var det ellers bare med at teste denne nye funktion. Det er super nemt. Nu behøver jeg ikke logge ud hele tiden for at logge ind på en ny konti.

Hvordan gør man?
Du går ind på din Instagram profil og trykker på "knappen" i øverste højre hjørne - min er tre små prikker. Her vælger du "Indstillinger" og der skal du så finde hvor der står "Tilføj konto". Trykker du på den kommer du til en side der ligner den på midten af dette billede. Her skal du så logge ind på den konti du ønsker at tilføje. Når du har gjort det kan du nu bladre igennem dine kontier (dem du har tilføjet). Det kan du gøre ved at trykke på dit kontinavn øverst i din profil. Der vil du så finde en liste over dem alle og vælge den du ønsker at tjekke op på eller opdatere.

Har du først tilføjet en konto, så kan du faktisk dér tilføje flere - altså øverst i din profil. Så behøver du ikke længere gå ind under indstillinger og videre derfra. Så har du allerede tilknyttet en eller flere, så er det super nemt at tilføje flere efterfølgende. Jeg er stor fan af denne nye opdatering. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)