Klar til en super hyggelig weekend

Har nået overraskende meget i dag - for at være mere præcis, så har jeg nået alle mine 11 punkter på to-do-listen. Troede jeg ville være nødt til at dele det op på et par dage, men af en eller anden grund, så fik jeg nået alt i dag. Virkelig dejligt! Det betyder at jeg kun lige har en hurtig gang rengøring i morgen og så kan jeg ellers bare slappe af resten af weekenden.

Jeg vil gerne prøve at have lidt kvalitetstid sammen med Prinsen og mine bøger. Har ikke rigtig fået læst noget de sidste mange dage, og det irriterer mig en smule. Jeg slapper nemlig af når jeg læser, og afslapning er virkelig noget jeg har brug for. Har alt for mange tanker for tiden. Jeg skal også igang med at prøve noget meditation. Ordre fra min PTSD-behandler.

Jeg kan nemlig ikke gennemføre de behandlinger hun gerne vil have mig igennem, da det bliver mere og mere tydeligt at jeg har ADHD. Jeg kan ikke slappe af i hovedet og koncentrere mig om det jeg bliver bedt om. Derfor fungerer behandlingen ikke. Så jeg skal lære at kunne meditere og lære at koble 100% af. Det bliver ikke nemt, men jeg har lovet at gøre hvad jeg kan. Så det tror jeg også at noget af weekenden skal stå på.

Håber I andre har fået en god start på weekenden og har spændende og hyggelige planer. :) Jeg tager hul på den med et glas verdi, lidt sødt til ganen og Prinsen på skødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)