Blomster og lidt sødt til Valentins Dag

Nu fejrer jeg som sådan ikke dagen i morgen, men derfor kan jeg da godt forkæle mig selv lidt alligevel i skyggen af dagen og alle de par der gør ekstra meget ud af det. Så jeg har været på jagt efter nogle smukke blomster, men stort set ingen supermarkeder havde buketter. Fandt dog to i Lidl for nogle dage siden, og dem købte jeg så med hjem. Ja de var da pænt dyre, men der gik nogle penge til et godt formål, så det var lige dagens gode gerning der blev gjort der. Derudover så var jeg ude og kigge på noget sødt til ganen i går. Det er jo weekend, og det betyder også lidt selvforkælelse. Og så faldt der lige en billig flaske verdi med i kurven. Ups! :PIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)