Min (reducerede) Mascara Samling

Jeg har tidligere skrevet om min mascara-samling her på bloggen, men det er efterhånden ved at være noget tid siden, og det betyder også at samlingen er lidt anderledes nu. Der er stadig et par mascaraer jeg regner med at smide ud, da jeg aldrig bruger dem og fordi de ganske enkelt ikke er ret gode. Men har valgt at tage dem frem i dag alligevel.

Først er der mine sorte mascaraer. Sort er det jeg foretrækker og har også et par stykker, som I kan se her. Jeg tester gerne forskellige mascaraer for at se hvilke jeg arbejder bedst med, og hvilke børster jeg får det bedste resultat med. Disse I ser her er dem der har overlevet min sortering. :) Der er dog én der er på vej ud, men det er fordi den er ved at tørre helt ud, og det er min GOSH Growth mascara. Den har set bedre dage og er ved at være for tør til min smag. Men jeg bruger den indtil den ikke kan mere - hvilket nok kun er et par gange mere.

Dem I ser på billedet er følgende: (fra venstre til højre)
● W7 Eyelust Mascara - "Blackest Black"
● Nilens Jord Extension Mascara - "Black"
● Rimmel London Wonder'Full Wake Me Up Mascara - "Extreme Black"
● Rimmel London Wonder'Full Argan Oil Mascara - "Extreme Black"
● Rimmel London Volume Colourist Mascara - "Black"
● L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h Mascara - "Extra Black"
● GOSH Growth Mascara - "Black" : Ryger muligvis snart ud
● Rimmel London Kate Moss ScandalEyes Mascara - "Jet Black"

Jeg har også et par glitter-mascaraer og jeg elsker dem virkelig. Det er selvfølgelig ikke nogen jeg bruger til hverdag, men en gang imellem kan jeg godt lide at smide en af disse på som topcoat og give looket lidt mere glamour. :D

Dem I ser på billedet er følgende: (fra øverst og ned)
● L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara - "Glitter" (holografisk glimmer)
● L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara - "Golden Black" (Sort med guld glimmer)
● Lancôme Paris Hypnôse Mascara - "Noir 01" (sort med sølv glimmer)

Og så nåede vi til mine farvede mascaraer. Det er her den største forandring er sket og nok også vil ske efter i dag. Der er nemlig nogle stykker jeg overvejer at smide ud da de ikke er særligt gode, og jeg har købt en ny farvet mascara som stadig er undervejs, men det fortæller jeg om til sidst. Men jer der læste mit sidste indlæg med min mascara samling kan se at alle mine CoolCos mascaraer er væk. De var alle tørret helt ud og kunne simpelthen ikke reddes. Var jeg super ked af, men så igen - det var ikke nogen jeg brugte ret meget. Jeg er gået mere over til at bruge de lidt mere nedtonet farvede mascaraer.

Dem I ser på billedet er følgende: (fra øverst og rundt i urets retning)
● GOSH Mascara - "Metal Grey" : En meget interessant farve. En smule tør, men en jeg vil prøve at lave et look med før jeg beslutter mig for om jeg beholder den i min samling.
● Barry M Lengthening Mascara - "Emerald Green" : Denne er en af dem jeg overvejer at skille mig af med. Farverne i disse mascaraer er ikke ret kraftige og så synes jeg generelt de er ret dårlige. Så disse fra Barry M ryger nok ud.
● Rimmel London Kate Moss ScandalEyes Mascara - "Emerald" : Smuk grøn mascara. Den er mørkegrøn og har en smule perlemor skær som gør at den grønne farve virkelig træder frem når lyset rammer rigtigt.
● Maybelline New York Great Lash Mascara - "Teal Appeal" : Jeg har længe ville prøve disse, og de stykker jeg har fået hjem har ikke skuffet mig. Super pigmenteret og flotte farver!
● MaxFactor 2000 Calorie Mascara - "Navy" : En af mine gamle favoritter, som nok desværre er ved at blive for gammel. Men lækker mascara.
● Rimmel London Kate Moss ScandalEyes Mascara - "Sapphire" : Dejlig mørk blå mascara og denne er også med perlemor skær som giver farven noget ekstra.
● Barry M Lengthening Mascara - "Sky Blue" : Som skrevet før er denne nok på vej ud også.
● Rimmel London Extra Super Lash Mascara - "Electric Blue" : Endnu en af mine farvoritter - også selvom det er en meget kraftig farve. Dette er faktisk den eneste af de kraftige som jeg stadig ønsker at beholde. Denne er dog ved at være pænt tør, så skal på jagt efter en ny.
● Barry M Lengthening Mascara - "Electric Purple"
● Barry M Lengthening Mascara - "Shocking Pink"
● Maybelline New York Great Lash Mascara - "So Very Berry" : Endnu en af de nye og denne har en virkelig unik farve. Overraskende god til blå øjne. Vil lave et look med den så I kan se den i brug på et tidspunkt.
● Yves Rocher Sexy Pulp Mascara - "Brun" : Min eneste brune mascara jeg har tilbage.

De nyeste mascaraer i min samling er dem fra Kate Moss linjen hos Rimmel London og de unikke farvede mascaraer fra Maybelline. Der findes flere farver i begge og har faktisk allerede den lilla på vej hjem fra Kate Moss. Har ikke købt flere fra Maybelline, men det er nok fordi jeg allerede ved at jeg ikke vil få dem brugt, selvom farverne sikkert nok er smukke. Men som sagt så er jeg gået mere over til de mørke og mere nedtonet farver, så... dem holder jeg mig nok til. Og ja den i teal fra Maybelline ser måske nok kraftig ud, men det er lyset der snyder. Den er mørkere i virkeligheden og faktisk en super smuk farve. I kan se farven lidt bedre på billedet over dette.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hmm.... L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h Mascara eller Rimmel London Volume Colourist Mascara lige nu. Men er også helt tosset med Rimmel London Wonder'Full Wake Me Up Mascara. Har svært ved at vælge. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)