På jagt efter en lav Forårs støvle

Mine støvler I ser her på billedet er efterhånden ret tyndslidte og det er jeg virkelig ked af. Det er nemlig det perfekte par til Foråret. Så nu hvor det par er ved at gå på pension, så bliver jeg nødt til at kigge efter et nyt, men jeg er simpelthen så kræsen. Har selvfølgelig mine små sko med hæl, men har brug for et par med lidt højere skaft. Og så kommer det selvfølgelig også an på pasformen og om de er behagelige at gå med. Men det ved jeg selvfølgelig ikke før jeg prøver dem, og det er en smule svært hvis jeg vælger at købe dem online. Jeg har bare ikke de store muligheder i butikkerne her i byen, så chancerne for at jeg finder nogen her i Faaborg er lille.

Jeg søger altså en kort sort støvle med en smule hæl der ikke kommer til at gnave nogle steder - og vigtigst af alt kan bæres af en med en smule bred fod og høj vrist. Det er ikke nemt at få alle de ting opfyldt, men jeg håber det lykkedes mig inden længe. Har fundet et par hos Spartoo og bestilt dem hjem, så det bliver spændende at se om det bliver et match eller om jeg skal fortsætte min jagt. Viser det sig at det er den perfekte ankelstøvle, så ender jeg nok med at få dem hjem i en brun også. Det har jeg nemlig altid godt kunne tænke mig. Men nu ser vi. Kryds fingre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)