Mit elskede Ombre er tilbage!

Åhhhh hvor har jeg dog savnet mit ombre hår! Har i over et år følt der var noget der manglede, og det var efter jeg besluttede mig for at gå blond - dvs ingen ombre. Og da jeg til Nytår besluttede mig for at gå tilbage til brunette, så var jeg stadig ikke 100% mig selv. Jeg elskede dog at komme tilbage til det mørke. Men som sagt, så var det bare som om der manglede en del af mig selv. Min ombre! Så i dag besluttede jeg mig for at få den tilbage. Jeg har haft en refleks-farve stående i et halvt års tid så den tog jeg under armen og smuttede ud for at får mig selv tilbage.

Ombre farvet hår er og har været mit kendetegn i en del år efterhånden, så det var det eneste rigtige at gøre. Jeg har savnet det så meget når jeg har siddet og kigget på gamle billeder. Så nu var det på tide. Også selvom mit hår er en del kortere end det var da jeg havde det sidst. Men det gror vel ud på et tidspunkt. *Hehe* Nu skal spidserne bare have en masse pleje så jeg ikke behøver studse så meget af dem næste gang jeg trænger til en klip.

I'M BACK!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)