Makeup Look Inspiration til Konfirmationen

Jeg bliver så glad når folk kommer til mig, for at søge råd ang. makeup-produkter, looks og andre ting der har med skønhed at gøre. Det varmer mit gamle hjerte. Især fordi jeg jo ikke er uddannet indenfor faget og slet ikke har så mange følgere eller folk der kigger med som så mange andre makeup-tosset kvinder. Men det er rart at jeg ikke er helt gemt væk i skyggen af de utroligt unge og ret så perfekt-udseende piger derude i blogverdenen. Jeg er gammel i forhold til dem. Jeg er rynket og har problemhud, men…. det betyder ikke, at man skal give helt op af den grund. Så er glad for at jeg alligevel kan være lidt med.

Og nu til det med at folk kommer til mig for at få gode råd. Jeg er blevet kontaktet af en ung pige der skal fejre sin konfirmation her i slutningen af April, og hun vil så gerne have et par eksempler på et fint og neutralt makeup-look, men også gerne et par stykker med et lille pift af farve, så hun har lidt at vælge imellem. Jeg har så været tilbage i gemmerne for at se om jeg havde nogle billeder af ældre looks jeg har lavet, og dem kan I se her. Så søde skønne dig, håber du kan blive inspireret til din konfirmations-makeup med disse billeder. Ellers lover jeg at jeg i de kommende par uger vil se om jeg kan lave lidt flere. ;) Og til jer andre; håber selvfølgelig også at I kan blive inspireret. Og I kan altid finde flere looks her.1 kommentar:

  1. Jeg kan godt lide din måde at lave dine looks på. Kan godt lide din farvesammensætning, da det ikke er for meget og du får fremhævet dine positive sider af dig selv på en god måde og dine lokkes ligner ikke som på andre skønheds blogs en kalket væg, hvilket bliver for meget til mig. Du formår at lave nogle looks alle kan bruge uanset alder og det syntes jeg er fedt, for mange skønheds blogs henvender sig mest til de unge, men der findes også dem over 30 år, som gerne vil have make up tips, men er kommet over det stadie, hvor man skal ligne en kalket væg.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)