Prøver at styre min shoppetrang

Kom en del timer tidligere op end jeg har været de sidste par dage, så har længe troet at klokken var meget mere end den er. Men har derfor også fået nået en masse. Har fået ryddet godt og grundigt ud i mit tøj, men det resulterede så også i, at jeg fik en voldsom trang til at kigge på noget nyt på nettet. Jeg har dog hold fingrene fra "køb"-knappen, så ingen skade er sket. Endnu... Jeg har faktisk haft en stor trang til at shoppe generelt de sidste par uger. Ved ikke lige hvad det kommer af. Og sidder også med tanken om at forudbestille den nye Harry Potter bog på CDON (der kan den fås til 249 kr lige nu), men tror jeg venter til jeg eventuelt ved hvor meget jeg får tilbage fra Skat. Så har jeg også lige nogle måneder hvor jeg kan se om den bliver billigere - eventuelt andre steder på nettet. Til den tid har de forhåbentlig også de film jeg har på min ønskeliste på tilbud derinde. Mangler lige den sidste af Hunger Games og så skal jeg have købt Insurgent. Så må prøve at væbne mig med tålmodighed.

Men jeg vil lukke ned for alle de fristende sider, og så fortsætte med at se det nyeste afsnit af "Pretty Little Liars" jeg har kørende lige nu. Derefter vil jeg ud og rykke lidt mere rundt ude på altanen. Har valgt at prøve en lidt anden opstilling, så nu ser vi om den bliver mere.... brugbar denne Sommer end den var sidste år. :)

5 kommentarer:

 1. Hvis du knækket koden til at styrer shoping genet, så sig lige til :)
  Nogen gange følger jeg mig som en narkoman på afvænning, når man skal styrer sin shopping trang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lover at give besked hvis jeg finder løsningen :P

   Slet
  2. Mon det her er løsningen http://www.dreammodels.dk/shoppestop/ :)

   Slet
 2. Øj, den nye HP bog er jo også såååå fin :D Den skal også på hylden her.. snart!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig... Men man kan jo håbe at den bliver billigere med tiden :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)