En ellers kedelig dag endte med at blive virkelig hyggelig

Som overskriften siger så havde jeg ikke ret meget jeg skulle nå i dag. Altså ville det være en lidt kedelig men også dejligt stille og rolig. Det blev dog hurtigt ændret. Havde egentlig tænkt mig at bruge dagen på personlig forkælelse - altså farvning af min udgroning (som jeg nåede), fodbad, ansigtsmaske og så var det planen at jeg ville ordne mine negle på både hænder og fødder og smide noget neglelak på i en fin Forårsfarve. Det nåede jeg så ikke da jeg fik en besked fra min skønne veninde. Hun ville høre om jeg var hjemme og om hun måtte kigge forbi. SELVFØLGELIG! :D Jeg elsker det kvindemenneske. Så vi fik lige indhentet det der var sket siden sidst, og så besluttede vi os for at tage ned efter min pakke og ind forbi genbrugeren. Vi elsker begge at gå og kigge gamle ting igennem. Så vi fik en masse gode timer sammen i dag.

Havde så også lovet at hjælpe til med at få klippet kløer på viceværtens mors kat, så det sluttede vi lige af med inden hun kørte mig ud til de gamle. De inviterede spontant på aftensmad. Så som I nok kan se, så blev min dag meget anderledes end den jeg havde "planlagt". Men så gemmer jeg bare min spa-dag til i morgen. Der er min dag tom og jeg vil så gerne sidde og hygge med lidt Irsk stemning. Det er jo St. Patricks Day! Måske kommer der et look. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)