Saltede Lakridser fra MeanBlackFox.com

Jeg får ofte ret mange mærkelige følgere på Instagram, men en gang imellem følger firmaer og personer mig, som viser sig at være ret interessante. Og jeg ligger især mærke til dem hvis de hedder noget med "Fox" - burde vist ikke komme som nogen overraskelse. ;) Og firmaet Mean Black Fox har netop fulgt mig derinde for lidt tid siden. Blev nysgerrig efter at vide, hvem de var og hvad de forhandlede. Det viser sig så at være en gut fra Berlin der sælger lækre lakridser i mange forskellige variationer. What not to like about that?! :D

Jeg valgte så at sende ham en mail for at spørge, om man kunne få lov til at prøve nogle af tingene, og jeg har så fået tilsendt deres Salty Blend til at starte med. En blanding af lækre og meget saltede lakridser.

I denne pose er der 15 forskellige slags lakridser fra forskellige lande, og mange af dem kender jeg fra min barndom. På bagsiden står der beskrevet hvor de forskellige slags kommer fra. Der er endda nogle lakridser her fra Danmark. Lidt et skægt sammentræf. Men det er spændende at prøve noget nyt og denne er et godt valg.

Som sagt så er denne pose med meget saltede lakridser, og det er forskelligt hvad jeg er mest til, men på sitet har man mulighed for at vælge lidt forskelligt, så der er lidt til en hver smag. Næste gang vil jeg foreksempel gerne prøve deres Assorted Flavours, som har en blanding af det saltede og det søde. Der er især mine favorit lakridser i. Dem med en sukker-coating i forskellige smagsvarianter. Mums! Og der er nogle virkelig interessante iblandt. De findes i kiwi, mango, appelsin og jordbær. Åhhh de lyder virkelig lækre! Men det må som sagt være næste gang jeg får prøvet dem. Og finder man noget man især bliver forelsket i, så kan man købe det i poser for sig selv. Se dét synes jeg er virkelig lækkert.

Jeg er virkelig positiv overrasket over denne saltede blanding og over hvor meget der er i posen. Der er rigtig mange gode lakridser i, og jeg har også fundet mig selv et par favoritter. Jeg tror jeg vælger at tage posen med ned til de gamle her i weekenden, hvor jeg kan få dem samt min søster og hendes kæreste til at prøvesmage det forskellige.

Jeg har fået et ekstremt godt førstehåndsindtryk af dette firma, og det er ikke sidste gang jeg giver siden et besøg. Firmaet er stadig meget nyt, men til trods for det så synes jeg, at det er helt i top. Historien bag er morsom, leveringen er super hurtig, Alex er en dejlig imødekommende person og virkelig rar at skrive med - og så har han endda været så sød, at give jer mulighed for at få 15% rabat på jeres ordre resten af måneden, hvis I ønsker at prøve lidt eller måske endda den samme pose, som jeg har testet her. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den. Det eneste I skal gøre er, at bruge denne rabatkode ved betalingen: GIZBLOG

Til sidst så synes jeg, at I skulle give Alex og "Mean Black Fox" et besøg på de sociale medier:
Facebook - Twitter - Instagram - YouTube
#MBFLicorice

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)