Følelsen af at nå længere end planerne for dagen

Jeg vågnede i morges og troede at det var Mandag. Vups! Så det var heldigt nok at jeg tjekkede min kalender for at se hvad jeg skulle nå. Havde nemlig en masse på to-do-listen. Det har altså været en super produktiv dag. Jeg har endda fået nået noget af det der står på listen i morgen. Har nemlig fået vasket tøj og været nede og handle. Så nu kan jeg stort set holde fri i morgen når jeg kommer hjem fra psykiateren. Det giver lidt ro i kroppen. Vil slutte dagen i dag af med en omgang lækker aftensmad og så vil jeg læne mig tilbage i sofaen med en bog. Jeg var faktisk tæt på at købe en flæskesteg, og det fortryder jeg nu at jeg ikke gjorde. Min kylling er nemlig blevet brændt ret meget på. Men man kan jo bare skrabe det sorte af, ik? :P Jeg ved det, jeg ved det. Det er dumt at brænde sin mad på. Men sådan går det når ens opmærksomhed pludselig bliver fanget af noget andet. Men til trods for det, så bliver aftensmaden alligevel god. En sort kylling skal ikke ødelægge mit humør her til aften.

Håber I fantastiske mennesker derude på den anden side af skærmene har haft en god dag. Ellers er der heldigvis en dag mere i morgen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)