Mine Fake Septum Piercinger - Sådan ser de ud på

Jeg fik en efterspørgsel efter mit indlæg om de falske septum piercinger, og den lød på om ikke jeg kunne vise dem på. Jeg har været henne og tage lidt close-ups med dem på, og selvom jeg ikke synes næser skal tages billeder af tæt på, så var det lidt nødvendigt med disse. Kunne selvfølgelig godt have taget et full-face-billede, men det er jo mest for at vise hvor store og små de er, så det ville ikke gøre den store forskel. Derfor får I nogle close-up-billeder og håber I overlever min store tryne. *Hahahahah* Det er disse falske septum piercinger der skal vises frem:


(Tryk på billederne for at få dem op i større format)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)