Månedens Favoritter - Marts 2016

Er jeg den eneste der er lidt i chok over at Marts måned allerede er overstået? Det er altså gået alt for hurtigt! Men det er så blevet tid til at kigge lidt på mine månedens favoritter, og der er faktisk overraskende mange trods alt. Lad os kigge på dem.

Jeg har valgt at dele det hele op i to kategorier, og den første er "Skønhed".

I Marts måneds Beauty Box gemte der sig en Revlon Colorburst Lip Balm i farven "105 Demure" og jeg har haft den liggende hos mig lige siden. Jeg er virkelig imponeret over den. Det er en skøn læbepromade med en smule shimmer og farve i og så har den en skøn kølende effekt på læberne. Denne bliver et kæmpe hit til Foråret og Sommeren.

Selvom jeg ikke har gået ret meget med makeup i Marts, så har jeg alligevel haft et par favoritter og deriblandt var der min absolutte favorit mascara - Mega Volume Collagene 24H mascara fra L'Oréal. Der er altså bare et eller andet fantastisk ved denne som får mine vipper til at ligne en million. Jeg elsker den og har faktisk lige bestilt en ny hjem, da denne er ved at tørre ret meget ud.

Jeg har også været ret vild med min Makeup Revolution Flawless Matte Palette. Jeg ved godt at der ikke er nogle shimmer øjenskygger i denne - og det er faktisk shimmer jeg foretrækker - men der er altså bare et eller andet ved disse farver og det matte ved dem, som jeg virkelig elsker. Og så er det jo bare helt fantastisk at der er så mange forskellige farver at vælge imellem selvom de alle er neutrale. Jeg bruger mest GOSH, men jeg tager også gerne denne frem når jeg skal gøre mig selv lidt menneskelig.

Jeg bruger ikke highlighter da min hud bliver så fedtet, men en highlighter behøver ikke kun at bruges til kindbenene. Jeg bruger dem blandt andet til området lige under brynet, til at highlighte øjenlåget i midten og til den indre øjenkrog for at åbne øjet lidt mere op. Jeg havde ikke rigtig nogen highlighter, så jeg fandt denne super billigt på eBay. Det er en Blush, Bronzer & Highlighter Mixed Color Powder af mærket Sugarbox.

Når det kommer til dufte så har jeg brugt min "Moment de Bonheur" Parfume fra Yves Rocher ekstra meget i Marts. Nu går vi jo de varmere tider i møde og denne er simpelthen bare perfekt til Foråret og Sommeren. Den har en dejlig frisk duft. Kan varmt anbefale denne hvis I leder efter en frisk duft til de kommende måneder.

Sidste ting i denne kategori er min TRESemmé Oleo Radiance Conditioning Mist, som vi blev forkælet med ved vores sidste Bloggertræf. Den har faktisk ligget gemt væk blandt alt mit andet hår-halløj i min kommode i lang tid, men fik den gravet frem i starten af Marts. Siden har jeg brugt den hver dag og mit hår bliver altså bare så lækkert.

Den sidste kategori er "Blandet" og der befinder der sig følgende ting:

Jeg kan ikke ikke inkludere min Huawei MediaPad T1 7.0 iblandt Marts måneds favoritter. Jeg fik den super tidligt i forholden til hvad Fullrate ellers havde givet mig besked om. Så jeg har haft næsten hele måneden til at lege lidt med den og vænne mig til at bruge den - and I freaking love it! Jeg har længe ville have mig en tablet til spil, sociale medier osv, og nu har jeg endelig en - endda i en super skøn størrelse. Hverken for stor eller for lille.

Jeg har også været ret glad for mine Urbanears Høretelefoner af mærket Plattan igennem hele Marts måned. De har en fantastisk lyd og så er de ret gode til at holde lyde ude imens man hører musik igennem dem. Det har været super rart da jeg har brugt dem i forbindelse med afslapning og træning af meditation. Jeg har svært ved at koncentrere mig og alt for mange forstyrrende lyde gør det ikke nemmere for mig. Så jeg har trænet koncentrationen lidt ved kun at have meditationsmusik i disse lækre hørebøffer.

Den næste ting vil jeg ikke skrive så meget om, da I får dem nærmere at se i et indlæg i morgen og der vil jeg også forklare hvor de er fra. Der er tale om mine nye Flex Appeal Wildflowers sneakers fra Skechers.

Den næste ting har jeg ikke haft igennem hele Marts måned, men siden jeg fik det har jeg været rigtig glad for det. Det er mit Urbania Kähler katedral lyshus som min Søster gav mig i en tidlig fødselsdagsgave. Jeg synes de er virkelig flotte når de står samlet og er lyst op, men jeg har bare aldrig fået købt mig nogen. Så det var da super sødt af min Søster at give mig det første i min måske kommende samling. ;)

Endnu en ting jeg ikke har haft så længe, men som jeg er helt tosset med, er mit "Antikke" Krus med Ræv som jeg købte på eBay. Jeg har haft det på min watch-liste derinde i noget tid, og da jeg så at der kun var ét tilbage og det var den eneste sælger der havde det, så måtte jeg altså bare købe det hjem med det samme. Og jeg har på ingen måde fortrudt. Det har den helt perfekte størrelse og så elsker jeg simpelthen at det ser lidt gammelt ud men stadig meget moderne og neutralt.

Jeg har haft en syndig favorit i denne måned også, og det er de lækre Skum Mus fra Carletti. Jeg har ikke tal på hvor mange poser jeg har købt igennem Marts måned, men de har været på tilbud til 10,- stykket og det var faktisk derfor det gik lidt galt. *Haha* Jeg har ikke før lagt så meget mærke til smagen, men det gjorde jeg i Marts og smagen af punch slog bare benene væk under mig. Jeg blev ret hurtigt afhængig. Vups!

Sidst men ikke mindst, så er der også en voldsom tidsrøvende app. Der er her tale om spillet "Best Fiends". Det er blevet ret populært og der er efterhånden ret mange YouTubere der taler om det. Her i Påsken har der faktisk været en lille påskeæg-jagt (den kører indtil 10. April mener jeg) i spillet og æggene har været designet af forskellige YouTubere. Jeg har fundet dem alle og opdagede så også først i Marts at de forskellige karakterer i spillet gør forskellige ting i banerne. Flot GiZ! Men jeg er sku nok blevet en smule afhængig af dette spil. :P Prøv det!

Det var min måneds favoritter og ja der var mange. :D Håber I overlevede det lange indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)