Nyt køb - H&M Beauty Produkter

Så fik jeg endelig fingrene i nogle af H&Ms produkter fra deres makeup-serie. Jeg kunne sagtens have taget flere øjenskygger med hjem (der var så mange flotte!), men blev nødt til at begrænse mig. Derudover ville jeg også gerne have haft og et par af deres blushes, puddere, mascaraer, eyelinere og læbeprodukter med hjem, men pengene løb simpelthen hurtigt op. Jeg fik dog købt dette I ser på billederne herunder.

Vådservietterne kom med hjem da jeg til sidst stod og manglede noget at rense alle mine swatches af med. De øjenskygger er simpelthen så pigmenteret! Så allerede da jeg stod og testede dem i butikken blev jeg imponeret over dem. Og der er som sagt rigtig mange smukke farver. Skal helt sikkert have nogle flere med tiden. De to øjenskygger jeg endte med at tage med hjem er farverne "Chin Chin" og "Sun Worship". Det er begge meget neutrale farver, men tænkte de kunne være virkelig flotte her til Sommer. Egentlig hele året rundt, men især til Sommer.

Jeg greb også et par vipper på vej op til kassen. Disse minder nemlig lidt om dem jeg brugte til mit Påske look sidste uge. De var dog en del mere kraftige, men disse tror jeg vil blende godt ind i mine egne vipper når jeg bruger dem som små buketter.
Jeg købte også en concealer med, da jeg stadig er på jagt efter en god en. Så denne skulle testes, og den findes også i en del farver. Dog var den lyseste udsolgt, så den kunne jeg ikke få med hjem. Det ville ellers være den jeg ville have valgt. Håber så bare at denne viser sig at være god.

Den sidste ting jeg fik smidt i puljen er en neglelak. Jeg har faktisk ikke brugt neglelak i over et år, men her i Foråret vil jeg gerne have lidt farve på hænderne igen. Jeg har dog ikke de pæneste og længste negle, så jeg valgte at gå lidt neutral her også. Så valget faldt på farven "Rose Umber". Jeg elsker denne slags støvede farver der går hen i mauve-genren. Jeg har ikke en i denne lidt mere rosa farve - har holdt mig meget til de kolde og blålige/lilla nuancer. Så tænkte at denne ville være god at have i samlingen. Og så er det altså bare en virkelig flot farve som er perfekt til både Forår og Sommer. Jeg har ikke de store forventninger til holdbarheden af disse neglelakker, men nu er jeg heller ikke typen der går rundt med den samme farve i flere uger af gangen. Så det er lidt ligegyldigt for mig. Men jeg er super tilfreds med mit farvevalg.

Jeg vil lave et look med disse ting her en af dagene. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)