Så skete det der bare IKKE måtte ske

Jeg stod op med et utroligt godt humør i dag. Havde en god følelse i kroppen og var derfor også helt klar på at få besøg til middag. Jeg fik nemlig en sød kvinde på besøg der skulle interviewe mig ang. det at leve med psoriasis, og hvordan det har været at vokse op med og have nu når det kommer til det intime og sociale. Mødet gik rigtig godt og vi fik snakket en del, så jeg havde en god følelse da hun tog afsted igen. Sidder mig så over til sofaen og computeren for at kigge lidt på et indlæg til et andet site og så dumper der pludselig en mail ind ang. et køb fra min PayPal på over 500 kr... WTF?!?!?!?

Vidste med det samme at noget var galt så jeg skyndte mig derind for at tjekke op på det. Og ganske rigtigt så var der blevet handlet på min PayPal-konto. Og kort tid efter bliver der betalt endnu et højt beløb til et eller andet. Her er jeg gået godt og grundigt i panik og hyler helt ukontrolleret. Jeg råber og skriger og leder febrilsk efter et sted hvor jeg kan komme i kontakt med PayPal. Jeg kommer igennem til dem på telefon og har svært ved at få forklaret hvad der er sket fordi jeg stadig græder så meget. Men jeg får hjælp til ændring af adgangskode og de har nu sat en sag igang. Kan se det er en eller anden Russer der har leget med min konto (har adresse osv på idioten).

Blev så bedt om at sende billede af noget legitimation til dem, for at bevise at jeg er den der ejer kontoen, og at det ikke er mig der har bestilt de to meget mærkelige og dyre ting. Så nu venter der 3-10 (muligvis flere) skrækkelige dage hvor jeg bare kan vente på at min sag bliver løst. Det er mange penge det handler om, men den flinke mand jeg havde i røret lovede mig at jeg ville få hele beløbet tilbage, hvis de kunne se det ikke var mig der havde handlet. Og det er ret tydeligt.

Men selvom jeg ved, at jeg nok får dem tilbage, så har jeg en virkelig ubehagelig følelse i kroppen. Jeg er chokkeret over, at det kunne gå så galt så hurtigt, og jeg er glad for at mit kort ikke er tilknyttet min PayPal. Dét kunne virkelig have gået galt. Men jeg er bare totalt knust. Det gode humør er helt væk. Jeg har mistet lysten til alt. Jeg ryster og har kvalme og er helt klam kold overalt.

Så folkens. Bruger I PayPal så pas vanvittigt godt på. Det kan gå galt uden I ligger mærke til det og det går utroligt stærkt.

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er noget jeg har frygtet altid ville ske, men som man kun tror sker for naboen. Når det så sker for en selv bryder hele verden sammen omkring en.

   Slet
  2. Kan huske en jeg gik på kursus med var ude for det samme engang! Efter dit indlæg tjekkede jeg hurtigt min egen, men der var heldigvis intet :o

   Slet
  3. Ja man bliver sku lidt paranoia... Tjekker også min konstant nu.

   Slet
 2. Jeg har prøvet lidt at det samme for omkring 7 år siden.
  Der var 2 dage i træk hvor jeg havde 3 som havde trukket penge for min paypal konto - i alt på ca. 1700kr. De var alle brugt på mærkelige udenlandske donationer, stod der i feltet.

  Jeg kontaktede Paypal som ikke ville hjælpe mig, så gik jeg til min bank og fik pengene igen. Siden da er jeg kommet på en blackliste fra Paypal og må aldrig bruge deres system igen.
  Så med mig har jeg ingen gode erfaringer med Paypal desværre. Og pga. deres dårlige kundeservice (har haft kontakt til dem omkring 20 gange), så har jeg heller ikke lysten længere til at bruge dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er du blevet blacklistet? What?!?!?! Jamen det er jo ikke dig der har været skurken! Jeg bliver tosset hvis ikke dette falder ud til min fordel. Især når de kan se at "køber" er bosat i Rusland og jeg i Danmark. Så de kommer til at mærke min vrede full-on hvis det sker for mig.
   Men er da super ked af at høre at det også har været sket for dig. Heldigt nok at det så var fra dit kort og du kunne få dem tilbage i banken. I mit tilfælde kræver det at PayPal tror på det ikke er mig der har handlet de to ting. Og der er jeg intet garanteret.

   Slet
 3. Jeg oplevede det samme for små 5 år siden, hvor der blev købt software for over 1000 kr af to omgange. Jeg fik mine penge tilbage efter omkring en uges tid fra PayPal (havde også sendt en pænt striks mail til dem), men har ikke brugt dem siden ;-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)