Hvordan har jeg det i dag?

Ja der er da i hvert fald én her på matriklen der hygger sig. Udover at ligge her og boble så gør han det gerne på skødet, på computeren og alle andre steder hvor han kan møve sig ind. Og i hans vågne timer raserer han lejligheden. Hvis bare jeg havde den energi i dag. Men jeg vågnede desværre op med ondt i hele kroppen og en virkelig voldsom hovedpine.

Jeg ved ikke om det var hændelsen i går der har gjort at min krop sagde stop, men hold da op hvor føler jeg mig som udtværet havregrød i dag. Skulle have nået en masse i morges, men blev nødt til at aflyse det hele. Jeg kunne simpelthen ikke komme ud af døren. Og humøret og kroppen har det stadig ikke helt godt her til aften. Men jeg skal altså prøve at få det bedre. Har et meget vigtigt møde jeg SKAL dukke op til i morgen. Har ikke tid til at ligge syg nu.

Men lidt godt er der da sket i dag. Jeg har fået mine penge tilbage, men sagen er endnu ikke 100% afsluttet. Håber dog det sker inden for de næste par dage. Og derudover så har jeg hørt fra Yves Rocher. Jeg havde jo vundet en konkurrence hos dem, men fik tilsendt en snollet vareprøve af den parfume jeg skulle have tilsendt. Det vil de nu rette op på, så den rigtige parfume skulle blive sendt til mig om en små to uger. Håber det så er den rigtige der kommer frem og ikke endnu en lille prøve. Så det bliver spændende at se hvad det ender med. Vil nemlig gerne vise den her på bloggen. ;)

Nå.. Vil smutte igen. Lyset fra skærmen er ikke godt for min hovedpine, men tænkte jeg lige ville opdatere jer. Nu vil jeg se hvad jeg kan skrabe sammen fra mine godt tømte køkkenskabe og se om jeg kan få noget aftensmad ud af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)