Voksen Malerbøger fra eBay

Jeg elsker at være kreativ, og jeg har længe gerne ville have fingrene i nogle af de mange voksne-malerbøger der findes i div. butikker, men.... jeg må sku indrømme, at jeg er en smule nærig når det kommer til lige netop dem. Jeg giver altså ikke 100+ kr for en malerbog. Så jeg kiggede på eBay for noget tid siden og fandt nogle alternativer til de dyre.

Jeg fandt en i en stor variation og en mini. Der er ikke helt så mange sider og designs som i de originale, men der er nok. Og så er siderne en del mere tynde end dem man betaler mere for, så man skal ikke lige bruge tusser og kuglepenne. Men det er nu heller ikke det der er min plan. Jeg foretrækker nemlig farveblyanter da jeg kan lege mere med farverne og lave ombre.

Der findes et utal af variationer på eBay så det er bare med at søge efter dem og vælge dem man er mest interesseret i. Disse kostede mellem 10 - 16 kr, så man kan jo købe mange for prisen på én stor og original malerbog.2 kommentarer:

  1. Jeg har 3, men der er mange af tegningerne så små, at jeg ikke engang ville kunne lave dem med tusser/kuglepenne... hvordan er de her? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror det er det samme med disse. Dog er papiret så tyndt at du ville ødelægge tegningen på den anden side hvis du bruger kuglepenne eller tusser i disse. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)