Familie-Weekenden er nu overstået for denne gang

Weekenden er nu overstået og min søster og hendes kæreste er taget tilbage til det Jyske. Det er altid lidt trist når hun tager afsted, men jeg forstår godt at de ikke bliver her længere. De har et par katte derhjemme som de gerne skal tilbage til, og så kan det være svært at være hos de gamle for længe af gangen. Men sådan er det med vores familie. Små doser er det bedste. Man bliver hurtigt drænet for energi, da man skal bruge en masse kræfter. Der er min søster og jeg ret ens.

Nu står den så på "mig-tid" et par dage. Skal lige ses med min skønne veninde i Påsken, men derudover så skal jeg bare samle kræfter og komme ovenpå igen.

Udover at have været sammen med min søster i et par timer i dag, så har vi været forbi genbrugeren hvor jeg fik købt et par bøger. Derefter gik turen hjem og så skulle der handles. Jeg har skrevet madplan for den næste uge, så det skal der lige handles ind til. Butikkerne har jo gerne lukket i helligdagene, så det ville være rart at få det hele handlet inden. Jeg skal dog dele mine indkøb ud på to gange - den ene tur i dag og så den næste enten i morgen eller Onsdag. Kommer lidt an på hvor meget energi jeg har i morgen. :D Og så skal der åbenbart hentes pakke på posthuset også. Den venter jeg dog lidt med, da jeg gerne vil se om den fra H&M ikke også kan nå at komme. Kryds fingre for at den kommer inden påskedagene.

Efter et langt og varmt bad er jeg nu hoppet i pyjamasbukser og en varm striktrøje og tykke sokker. Hygger med lidt varm kakao, et par numre af Rasmus Seebach, Mads Langer og Tim Christensen i baggrunden imens jeg lige får ordnet lidt mails, besvaret et par kommentarer her på bloggen og så står den ellers bare på indhentning af TVserie-afsnit og måske lidt læsning senere. :)

Håber I andre har haft en dejlig weekend og at I er ved at være klar til Påsken. :D Hvad har I egentlig af planer? Noget spændende?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)