Weekenden kan bare komme an nu!

Havde håbet på en stille og rolig dag i dag, men der er bare væltet emails ind. Fra kommunen, ang. min sag på PayPal og nogle andre ret vigtige mails der skulle besvares. Så jeg har ikke rigtig fået brugt så meget tid på mig selv som håbet. Derfor valgte jeg at gøre dagen lidt praktisk i stedet for.

Fik gået alle mine vigtige papirer igennem (har jeg ikke fået gjorde de sidste tre år) og fik dem sat i deres retmæssige mapper og har fået smidt en masse ud. Nu er der pludselig plads i mapperne igen og ingen papirer vælter ud i hovedet på en når man skal i skabet efter tøj. Virkelig lækkert. Nu må vi se hvor længe den orden holder. ;)

Fik også lige handlet lidt lækkert, drikkelse, samt lidt brød, pålæg og mælk til morgenmad og middagsmad. Nu behøver jeg slet ikke at skulle ud af døren denne weekend. Jo skal lige ned og hente vasketøj her senere eller i morgen, men ellers ikke. Har virkelig også bare brug for at koble af i et par dage. Næste uge bliver nemlig en smule travl, men har en aftale med Jeanette om at mødes i Odense om Torsdagen og bare hygge, så det bliver ikke kun tider hos lægen, psykiater og andre ret øv-ting. Vi skal ind og snuse lidt rundt i Rosengårdscentret, så ender nok med at komme hjem med et par ting.

Har længe gerne ville kigge på H&Ms nye makeup-serie, men alle de butikker jeg har været i indtil videre har ikke haft det, så håber det passer når folk siger det skulle kunne findes i den i centret. Derudover skal jeg forbi Søstrene Grene og derudover?! Tja.. Hvad vi nu har lyst til. :D Glæder mig i hvert fald til en hyggelig dag.

Vil smutte... Kroppen er træt og sofaen kalder på mig.

2 kommentarer:

  1. Glæder mig såå meget og det er rigtig nok H&M i centeret har makeup.. Jeg har selv set det.. ha ha.. :P

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)